kids eyewearTOOP kinderoptiek in Edegem

TOOP - kids eyewear

 

Stap binnen in de betoverende wereld van kinderoptiek bij TOOP, met winkels die verspreid zijn over Leuven en Edegem. Bij ons draait alles om de jonge brillendragers, want TOOP is dé bestemming voor kids en tieners van nul tot achttien jaar! In onze hippe shops, doordrenkt van speelsheid, presenteren onze mascottes - de Toop-molletjes - een overvloed aan monturen en zonnebrillen in alle denkbare vormen en kleuren, geschikt voor elk budget. Met een ruime keuze aan brillen in diverse stijlen en maten, vinden alle kinderen hun perfecte match in onze winkels in Leuven en Edegem.

In de wereld van TOOP draait alles om de kids. Een bezoek aan onze winkel is een avontuur op zich, waarbij we samen met jouw kind op zoek gaan naar die ene bril die niet alleen perfect past bij zijn of haar gezicht, maar ook bij de unieke persoonlijkheid. Bij TOOP staat het welzijn van de kinderen voorop.

Het kiezen van een bril is voor kinderen een bijzondere ervaring. Bij TOOP gaan we dit avontuur samen aan, met als doel een bril te vinden die niet alleen perfect past bij het gezicht van je kind, maar ook bij zijn of haar karakter. Bij ons staat jouw kind altijd centraal.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10u00 / 18u00
Woensdag
10u00 / 18u00
Donderdag
12u00 / 18u00
Vrijdag
10u00 / 18u00
Zaterdag
10u00 / 18u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Privéparking voor klanten achter TOOP, inrit via Molenlei


Map view0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd