Optiek Dujavu - Wevelgem

 

Optiek Dujavu - Passie voor Zien

 

 

Een Familiale Passie

Hoewel mijn familie al 25 jaar uit het vak is, besloot ik op 18-jarige leeftijd om optiek te gaan studeren. Het voelde meteen als thuiskomen. Deze passie heb ik nooit meer losgelaten. Na 7 jaar ervaring in de branche startte ik vol overtuiging mijn eigen zaak. Ik ben gefascineerd door brillen, lenzen en oogmetingen, zowel vanuit technisch als modieus oogpunt.

Waarom 'Dujavu'?

De naam 'Dujavu' roept herinneringen op aan 'déjà-vu', wat letterlijk betekent ‘de indruk dat je iets eerder hebt meegemaakt’. Dit sluit perfect aan bij mijn verhaal: 25 jaar geleden sloten mijn oma, tante en moeder hun optiekzaak met pijn in het hart. Mijn tante werkt nog steeds in Nederland. Na al die jaren beginnen mijn moeder en ik opnieuw, met een nieuwe naam, locatie en een sterke drive.

Onze Missie

Wij willen dat je je bij ons thuis voelt. Gezelligheid staat bij ons voorop en we nemen graag de tijd om samen de perfecte monturen, glazen of lenzen te vinden. Voel je vrij om binnen te lopen, zonder enige verplichting. We delen graag onze expertise in mode en techniek.

Droge ogen? Nachtlenzen kunnen een uitkomst bieden.

Hoge sterkte? Wij vinden het dunst mogelijke glas voor jou.

Bang voor multifocale glazen? Wij bieden een wenningsperiode van 6 weken aan. Niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Bij Dujavu streven we ernaar om voor iedereen iets te bieden!

 

 

Professionele Service en Jarenlange Ervaring

Met onze uitgebreide ervaring in oogmetingen en contactlenzen ben je verzekerd van de beste keuze. Ons ruime assortiment brillen, zonnebrillen en lenzen zal je zeker bevallen.

 

 

Wat je van Dujavu Mag Verwachten

  • Kwaliteit: Wij streven naar 100% kwaliteit met duurzame en flexibele materialen die perfect passen.
  • Kennis & Expertise: Met een gedegen opleiding en meer dan 7 jaar werkervaring bieden wij de professionaliteit die ook wij als klant zouden verwachten.
  • Langetermijnvisie: We willen je op lange termijn ondersteunen. Bij elk bezoek krijg je net dat beetje extra.
  • Service & Garantie: Jij bent onze prioriteit. We bieden 2 jaar garantie op alle brillen, met extra garanties voor langdurig plezier.

 

 

Oogmeting en Lenscontrole

Oogmeting

Het is aanbevolen om elke 3 jaar een oogmeting te laten uitvoeren. Maak een afspraak met onze gediplomeerde optometrist voor een nauwkeurige meting met de nieuwste technieken.

Lenscontrole

Na mijn optiekstudies heb ik me in Nederland gespecialiseerd in contactlenzen. Regelmatige lenscontroles zijn cruciaal voor de gezondheid van je ogen. We kijken naar:

  • De pasvorm van de lens
  • Traancirculatie
  • Neovascularisatie
  • Visus
  • Eiwit- en vetafzettingen op de lens
  • Gezondheid van de ogen en lens

Zo kunnen we snel inspelen op eventuele problemen.

 

Op zoek naar een nieuwe look? Wij staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte bril of lenzen. Bij Dujavu geniet je van een kwalitatief assortiment dat voldoet aan al jouw wensen.



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
13u30 / 18u30
Dinsdag
09u00-12u30 / 13u30-18u30
Woensdag
09u00-12u30 / 13u30-20u00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09u00-12u30 / 13u30-18u30
Zaterdag
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Zondag ook mogelijk op afspraak van 10u tot 12u30


Map view


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd