Eyes + More in Halle

Bij Eyes + More in Halle is een bril niet zomaar een bril; het is een accessoire dat jouw persoonlijkheid onderstreept. Wij bieden een breed scala aan stijlen, materialen en maten - alles tegen een gegarandeerde vaste prijs!

 

 

Brillen

Ontdek onze uitgebreide collectie brillen. Voor ons is een bril niet zomaar een hulpmiddel voor beter zicht, maar een essentieel onderdeel van jouw stijl. Met diverse stijlen, materialen en maten hebben wij voor ieder wat wils.

Zonnebrillen

Onze zonnebrillen zijn beschikbaar in alle soorten en maten, perfect voor elk seizoen. Geniet van de nieuwste collecties met UV-bescherming tegen een lage vaste prijs.

Sportbrillen

Onze DRIIVE sportbrillen zijn ontwikkeld in samenwerking met het professionele wielerteam Team DSM-FIRMENICH. Ze zijn ideaal voor zowel recreatieve als professionele sporters die op zoek zijn naar hoogwaardige sportbrillen.

 

Fashion Brillen. Voor een vaste prijs. Alles inbegrepen!

Bij Eyes + More volg je vier eenvoudige stappen naar jouw perfecte bril:

  1. Vind je perfecte montuur
  2. Kies je glas en tint zonder extra kosten
  3. Doe een gratis oogtest
  4. Alle glazen één prijs

 

Ons Prijsconcept

Bij ons vind je eersteklas brillen voor een vaste prijs, zonder verborgen kosten en zonder compromissen. De mogelijkheden om je enkelvoudige bril, multifocale bril of zonnebril naar wens aan te passen zijn eindeloos. Kies je favoriete model, glazen en coatings en zie de toekomst stijlvol tegemoet.

Onze Prijzen

Met aantrekkelijke setprijzen hoef je niet te kiezen voor slechts één bril. Stel jouw droombrillenpakket samen uit onze enorme selectie brillen in diverse vormen, kleuren en materialen, met of zonder gekleurde glazen. Ontdek hoe snel jouw brillen van Eyes + More jouw lievelingsaccessoires worden.

 

 

Ontdek onze store: Bezoek onze store en ontdek een groot assortiment brillen. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste bril.

Kies je glas en tint zonder toeslag: Stel je bril samen zoals jij wilt, met opties zoals een blauwlichtfilter of een specifieke tint.

Doe een gratis oogmeting: Laat een gratis oogtest doen om er zeker van te zijn dat je nieuwe bril perfect bij je past.

Leuk weetje: Met onze brilverzekering is je nieuwe bril twee jaar lang verzekerd tegen breuk, diefstal en andere schade. Als je geen gebruik maakt van de verzekering, ontvang je een tegoedbon voor je volgende aankoop.

90 Dagen Tevredenheidsgarantie Bij Eyes + More willen we dat je gelukkig bent met je nieuwe bril. Mocht je toch niet tevreden zijn, kun je je bril binnen 90 dagen inruilen of je krijgt de aankoopprijs terug. We bieden bovendien twee jaar garantie. Bij materiaal- of fabricagefouten repareren of vervangen we je bril.

 

Eyes + More, jouw partner voor stijlvolle brillen tegen een vaste prijs!

 


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10u00 / 18u00
Woensdag
10u00 / 18u00
Donderdag
10u00 / 18u00
Vrijdag
10u00 / 18u00
Zaterdag
10u00 / 18u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

zondag gesloten

Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd