Loft Optiek Antwerpen

Een unieke opticien of "brillenwinkel" (zoals ze in Antwerpen zeggen, waar je verrast en verbaasd wordt. De nadruk ligt hier op unieke handgemaakte brillen.

 

Tom Buysse is de oprichter van LOFT.

Als zoon van een opticienne zo'n 28 jaar geleden bijna letterlijk tussen de brillen geboren. Met de paplepel werd het optiekvak doorgegeven. Hij groeit op tussen monturen en zonnebrillen. Het kan dus ook niet anders dan dat hij gepassioneerd raakt door de kleine optiekwereld. Al vrij vroeg gaat hij in het buitenland op zoek naar inspiratie. In Parijs en Milaan spreekt hij voor het eerst met ontwerpers en groeit het besef dat hij zelf iets nieuws wil ondernemen.

In 2016 start hij met het concept LOFT in Gent, uit liefde voor de stad. Hij gaat resoluut voor vernieuwing door enkel unieke ontwerpen uit onder meer Japan, Frankrijk en Berlijn te selecteren voor zijn brillenwinkel. In 2019 start hij een tweede vestiging in Antwerpen waar hij uitpakt met de eerste flagship store van MASUNAGA.

De sfeer bij LOFT nodigt uit om plaats te nemen. Tom en zijn team tonen niet enkel het nieuwste, maar vooral wat je karakter versterkt en complementair is aan jouw gevoel. Ze bieden je verschillende designs aan en laten je op reis gaan doorheen de stijlen van Frankrijk, Japan, Duitsland en New York.

Voor kinderen vind je er een unieke selectie aan vrolijke kinderbrillen. Originaliteit en identiteit, zonder toegeving in kwaliteit.

?Samen zoeken ze naar die ene bril die perfect bij je past. Hun collecties zijn vernieuwend en het team kent ze door en door. Ze staan echt letterlijk te popelen om te laten zien wat ze in huis hebben.

Spring er eens binnen en geniet van het heerlijk enthousiasme.

 


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10u00 / 18u00
Woensdag
10u00 / 18u00
Donderdag
10u00 / 18u00
Vrijdag
10u00 / 18u00
Zaterdag
10u00 / 18u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Of eventueel tot 20u op afspraak.

Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd