Welkom bij Freija's Optiek

WIE IS FREIJA?
Als kind droomde Freija al van een eigen winkel.

In 1994 werd die droom werkelijkheid: toen startte ze in Buizingen haar eigen optiekzaak. Zeven jaar later verhuisde ze haar zaak naar haar huidige locatie in de Pallieterweidestraat. Wie er al eens is geweest, zal het beamen: het is Freija die Freija's Optiek tot de zaak maakt waar je zo graag komt. Ze staat je met de glimlach bij in je keuze, denkt mee en kijkt mee.

Freija is een vakkundig opticienne met een grote kennis van merken: ze volgt de trends op de voet en maakt telkens een bewuste en eigenzinnige keuze uit het aanbod. Ze helpt je in je zoektocht naar het meest geschikte montuur en geeft je advies over het glastype dat het beste past bij jouw levensstijl en leefomstandigheden.

Ook de nazorg is bij Freija in goede handen: tot lang na aankoop helpt ze je met plezier uit de nood. Want Freija weet waar ze het verschil maakt: mensen vereisen zorg en aandacht. En die biedt ze evenzeer aan haar klanten als aan haar man, haar drie ferme kinderen, haar familie en de talloze vrienden die haar kennen als een warme, een open vrouw die met iedereen het beste voorheeft. Dus ook met u.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00 / 12u00
Woensdag
09u00 / 12u00
Donderdag
09u00 / 12u00
Vrijdag
09u00 / 12u00
Zaterdag
09u00 / 12u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Maandag - Zaterdag namiddag (met uiterzondering van donderdag) enkel op afspraak.

Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd