Opticien Piet De Meulemeester, Schilde

Opticien Piet De Meulemeester: Waar Kwaliteit en Gastvrijheid Samenkomen

 

Stel je voor: een optiekzaak met meer dan drie decennia ervaring en al meer dan twee decennia stevig verankerd in het bruisende hart van Schilde.

Deze vernieuwde brillenwinkel in Schilde brengt een frisse wind met zich mee, gericht op modieuze en hoogwaardige monturen tegen betaalbare prijzen. En de tradities die Piet altijd heeft gekoesterd? Die zijn onveranderd gebleven. Of je nu de nieuwste trends zoekt of simpelweg vertrouwt op betrouwbare service, deze nieuwe locatie belooft je dezelfde waarden: ongeëvenaarde gastvrijheid, onberispelijke kwaliteit en service die de verwachtingen overtreft.

Maar daar blijft het niet bij. In tegenstelling tot velen zijn de deuren van Opticien Piet De Meulemeester het hele jaar door open. Dat klopt, er is geen vaste sluitingsdag en zelfs geen jaarlijkse vakanties die jou en de perfecte bril in de weg staan. Van maandag tot en met zaterdag staat ons team klaar om je met open armen te ontvangen.

Dus, of je nu een lokale bewoner bent of gewoon door Schilde dwaalt en nieuwsgierig bent naar wat deze prestigieuze optiekzaak te bieden heeft, onthoud dat iedereen zich bij Opticien Piet De Meulemeester thuis voelt. Kom gerust langs en ontdek het zelf!

 

Ervaring die Telt:

  • Meer dan 30 jaar expertise in de optiek.
  • 20 jaar prominent aanwezig in het centrum van Schilde.

Uitbreiding en Vernieuwing:

  • In 2024: nieuwe locatie in Schilde.
  • Nieuw concept met trendy monturen tegen betaalbare prijzen.

Kernwaarden die Blijven:

  • Gastvrijheid staat centraal.
  • Hoogstaande kwaliteit is een garantie.
  • Uitmuntende service als standaard.

Geen vaste sluitingsdag.

Zelfs tijdens vakanties: Open van maandag tot en met zaterdag.

Bij Opticien Piet De Meulemeester ben je niet alleen welkom; je wordt verwend met keuzes, kwaliteit en ongeëvenaarde service. Stap binnen en ervaar het zelf!


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
09u00 / 18u00
Dinsdag
09u00 / 18u00
Woensdag
09u00 / 18u00
Donderdag
09u00 / 18u00
Vrijdag
09u00 / 18u00
Zaterdag
09u00 / 18u00
Zondag
Gesloten

Map view0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd