Op zoek naar een nieuw montuur of goedzittende lenzen? Bij Optiek Dobbelaere staan wij al sinds 2009 paraat om u met een glimlach te ontvangen. Wat mag u verwachten? Persoonlijk advies dat rekening houdt met uw wensen en een uitstekende service.

 In de winkel en op de webshop vindt u nu ook accessoires (horloges, luxe brillenetui's of handtassen  van Any Di)  die niet alleen staan voor kwaliteit maar evenzeer voor een fashion statement. U vindt tal van Belgische merken zoals Rodania, Komono , Ice Watch, ...

 Een uitstekende service

 Net zoals u van ons gewend bent, kan u ook voor de herstellingen van horlogebandjes en batterijen in onze winkel terecht. Bij de aankoop van een nieuwe bril, zet wij deze later graag voor u recht mocht die niet meteen goed zitten. Wij voorzien u ook graag van neusplakketjes of een algemeen onderhoud aan uw montuur en horloge.

 Doordat we bij Optiek Dobbelaere ons willen onderscheiden met onze service, worden alle montagewerken in eigen atelier uitgevoerd: van het monteren van de glazen tot het testen van uw ogen. Bestelt u een lees- of vertebril in de voormiddag? Dan kan u deze in de namiddag al bij ons ophalen.

 Extra diensten 

 Verder kan u bij ons terecht voor een gratis gehoortest in samenwerking met Lapperre en maken wij graag voor u een veiligheidsbril op maat, zowel voor bedrijven als particulieren. Zelfs de allerkleinsten worden niet vergeten! Daarom ontvangt u bij elk kindermontuur een extra set glazen zodat uw rakkers naar hartenlust kunnen ravotten.

 Voor elk budget 

 Vanaf € 79,00 vindt u al een montuur bij Optiek Dobbelaere. Onze horloges zijn even gunstig geprijsd en voor diezelfde prijs shopt u een horloge van Belgische makelij bij het merk Komono. Zoekt u graag binnen uw budget? Maak gebruik van de budgetbar die u al onze modellen binnen uw prijscategorie toont!


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Woensdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Donderdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Vrijdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Zaterdag
09u00 / 17u00
Zondag
Gesloten

Map view


1

 Review

Rudy

Optiek Dobbelaere draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/