Optiek Acke-Kinderoptiek ZIEZO: Uw Optiek in Brugge

Oog voor Perfectie

 

Optiek Acke: Uw Specialist in Brillen en Optometrie sinds 1999

 

Een Warm Welkom voor Iedereen

Bij Optiek Acke staat klantvriendelijkheid voorop. Sabrina en Peter bieden persoonlijke begeleiding en advies op maat, met oog voor detail. Door continue bijscholing en het bezoeken van vakbeurzen blijven ze op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties in de optiekwereld. Bij Optiek Acke vindt u niet zomaar een bril, maar een montuur dat perfect past bij uw persoonlijkheid.

Hoogwaardige Monturen bij Optiek Acke

Optiek Acke heeft een breed scala aan kwaliteitsmerken, waaronder toonaangevende Belgische ontwerpers. Van betaalbare opties tot luxe modellen, de collectie omvat innovatieve materialen zoals titanium, roestvrij staal, hout/carbon en acetaat. 

Elk gezicht is uniek, en Optiek Acke biedt maatwerk voor zowel smalle als brede gezichten. Ze ondersteunen lokale Belgische merken , en bieden hun eigen merk, SurPlus, met modellen voor kinderen, dames en heren.

Stijlvolle Zonnebrillen en Brillenglazen

Optiek Acke biedt een ruime keuze aan modieuze zonnebrillen die uw ogen optimaal beschermen tegen fel (zon)licht. 

Als gecertificeerd ZEISS Vision Expert werkt Optiek Acke exclusief met ZEISS Visioncare voor brillenglazen, wat garant staat voor een ongeëvenaarde kijkervaring. Van opmeting tot inslijpen, alles wordt nauwkeurig uitgevoerd in hun eigen atelier.

Professionele Optometrische Diensten

Bij Optiek Acke kunt u rekenen op deskundige optometrische diensten voor de correctiebepaling en oogmetingen. Met geavanceerde apparatuur zoals de Visionix en subjectieve refractie unit worden precieze metingen uitgevoerd. Voor medische oogonderzoeken verwijzen zij u door naar een oogarts, en voor kinderen jonger dan 18 jaar is een bezoek aan de oogarts verplicht.

Contactlenzen en Onderhoud

Optiek Acke biedt uitgebreide diensten voor het kiezen, aanmeten en onderhouden van contactlenzen. Sabrina en Peter helpen u bij het vinden van de ideale zachte contactlenzen en begeleiden u bij het dragen en onderhouden ervan. Heeft u de perfecte lenzen gevonden? Dan kunt u deze ook online bestellen.https://optiekacke-lenzenonline.be/

Sportbrillen Julbo

Als wielertoerist heeft Peter zich verdiept in de wereld van sportbrillen op sterkte. Optiek Acke werkt samen met het merk Julbo om een oplossing te bieden voor uw zicht tijdens het sporten. Julbo is een vooruitstrevend merk dat in heel wat sporten actief is op internationaal niveau.

Hun REACTIV photochromic lenses passen zich aan naar de lichtomstandigheden van het moment. Rijdt u met uw mountainbike op het strand in volle zon en 10 km verder het bos in, dan zal u altijd een optimaal zicht ervaren. Een echte aanrader! Zo geniet wielerploeg Groupama FDJ van deze topkwaliteit.

Kinderoptiek ZIEZO

Voor kinderen heeft Optiek Acke een speciaal shop-in-shop concept: Kinderoptiek ZIEZO. Dit biedt een unieke ervaring voor kinderen van 0 tot 10 jaar, met een speelse aanpak en een ruime keuze aan stoere en leuke brillen. Dankzij het ZIEZO Kinderplan is alles betaalbaar en biedt het optimaal oogcomfort. https://www.optiekacke.be/kinderoptiek/

 

Bij Optiek Acke staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Bezoek ons in Brugge en ontdek ons uitgebreide assortiment en de persoonlijke service die wij bieden.



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
09u00-12u00 / 14u00-18u00
Dinsdag
09u00-12u00 / 14u00-18u00
Woensdag
09u00-12u00 / 14u00-18u00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09u00-12u00 / 14u00-18u00
Zaterdag
09u00-12u00 / 14u00-17u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Gratis parking voor de winkel. Invaliden parking net naast de winkel. Kom je met de bus neem stadslijn nummer 6. ZEISS Vision Expert. Door de FOD Economie erkend als "Erkend Ambacht" sinds 2017. Eye Care Ambassador Licht voor de wereld.

Map view








Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk


1

 Review

Rudy

Optiek Acke draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/