Vaste waarde in de streek


14 jaar geleden is het begonnen. 14 jaar geleden heb ik de sprong gewaagd van een eigen zaak. Ondertussen, zeer tevreden van die sprong, ben ik steeds op zoek naar die merken die niet overal te vinden zijn maar toch leuk en zeer degelijk van kwaliteit zijn met een goeie service na verkoop. Om dit te verwezelijken bezoek ik op regelmatige basis optiekbeurzen in binnen- en buitenland.

Naast brillen en zonnebrillen, kan je bij Optiek iXie ook terecht voor contactlenzen (alle merken), gehoorbescherming en hoorapparaten (samenwerking met Veranneman), leesbrilletjes en allerhande accessoires.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00 / 12u00
Woensdag
09u00 / 12u00
Donderdag
09u00 / 12u00
Vrijdag
09u00 / 12u00
Zaterdag
09u00 / 12u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Namiddag enkel op afspraak! Afspraken kunnen gemaakt worden per telefoon, email en online via de website www.optiek-ixie.be!

Map view


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Optometrie
Low Vision
Audiologie/Hoorapparaten


1

 Review

Rudy

Optiek iXie draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/