Optiek Claeys Zottegem

 

 

Optiek Claeys: Uw Expert in Zichtverbetering en Optisch Comfort

Bij Optiek Claeys, gelegen in het hart van Zottegem, vindt u alles wat uw zicht kan verbeteren. Als lid van de Algemene Professionele Opticiens & Optometristenbond bieden wij professioneel en persoonlijk advies voor brillen, brillenglazen, contactlenzen en zonnebrillen.

Optiek Claeys behoort tot de exclusieve groep van erkende Varilux-Centers, die uitblinken in expertise en uitgebreide service. Wij bieden totale garantie op alle Varilux multifocale brillenglazen, waardoor u zeker bent van kwaliteit en tevredenheid.

Bezoek Optiek Claeys in het centrum van Zottegem voor professioneel advies en een breed assortiment aan brillen en contactlenzen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen aan een perfecte kijk op de wereld!

 

Het Team

Mieke Claeys, de gediplomeerde opticien-optometrist en zaakvoerster, staat samen met haar team klaar om u te helpen de perfecte bril te vinden. Met meer dan 30 jaar ervaring zorgt Mieke ervoor dat u altijd met een heldere blik buiten stapt.

Stijn Van Molle, ook gediplomeerd opticien, versterkt het team sinds 2015. Stijn is een technisch expert die klanten praktisch en vriendelijk begeleidt bij hun zoektocht naar de ideale bril.

 

Wat Wij Bieden

Bij Optiek Claeys kunt u rekenen op:

  • Ruim assortiment brillen in alle prijsklassen
  • Nieuwste innovaties en trends
  • Gratis nauwkeurige oogtest (geen afspraak nodig)
  • Deskundig advies voor montuur en glazen
  • Eigen atelier voor slijpen en monteren van glazen
  • Aanpassing van alle types lenzen, steeds op proef
  • Perfecte service ook na verkoop
  • Computersimulatie van verschillende monturen

 

Glazen en Monturen

Glazen: In ons eigen atelier slijpen en monteren wij alle glazen. Als erkend Varilux center bieden wij u vele voordelen bij de aankoop van Essilor glazen, zoals 100% gewenningsgarantie, echtheidsgarantie, tevredenheidsgarantie van 30 dagen, en garanties tegen breuk en diefstal van 36 maanden. Daarnaast bieden wij gratis onderhoud en controle-onderzoek, en directe herstelling.

Optische Monturen: Wij hebben een ruime keuze aan monturen in diverse kleuren, vormen en merken. Of u nu houdt van trendy, klassiek, minimalistisch of opvallend, wij begeleiden u bij het kiezen van het juiste montuur dat past bij uw gezicht, glazen en levensstijl.

 
Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Dinsdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Woensdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Donderdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Vrijdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Zaterdag
09u00-12u30 / 14u00-18u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

zondag gesloten


Map view

1

 Review

Rudy

Optisch Centrum Claeys draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/