Optiek Claeys Buggenhout

 

 Optiek Claeys, waar passie en professionaliteit al 45 jaar de basis vormen van onze service. Gelegen in het hart van Buggenhout, bieden wij persoonlijke benaderingen voor al uw zicht- en gehoorbehoeften. Of u nu een nieuwe bril, contactlenzen of een hoorapparaat zoekt, ons team van experts staat klaar om u te helpen met oplossingen op maat.

 

Onze Werkwijze

 

Kennismaking

Bezoek onze winkel of maak een afspraak. We bespreken uw wensen en behoeften in een persoonlijk gesprek.

Oogmeting

Onze professionele oogmetingen door ervaren experts zorgen voor een nauwkeurige bepaling van uw zichtbehoeften. Indien nodig, verwijzen we u door naar een oogarts.

Advies en Keuze

Op basis van de oogmeting en uw persoonlijke stijl, adviseren we u over de beste opties. U kunt kiezen uit een breed assortiment van kwaliteitsbrillen en -lenzen, met deskundig advies om u te helpen de juiste keuze te maken.

Aanpassing en Aflevering

Wij zorgen voor de perfecte pasvorm en leveren uw nieuwe bril of lenzen klaar voor gebruik.

 

 

De Sterktes van Optiek Claeys

45 Jaar Vakmanschap

Met decennia aan ervaring bieden wij de beste service en professionaliteit. Kwaliteit, ervaring, en vertrouwen staan centraal.

Klantvriendelijkheid

Uw tevredenheid is ons hoogste doel. Wij streven ernaar om u de beste ervaring te bieden.

Topkwaliteit

Wij bieden een breed assortiment van kwaliteitsbrillen voor iedereen.

Professioneel en Transparant Advies

Eerlijkheid en duidelijkheid zijn voor ons essentieel. U kunt rekenen op advies dat u kunt vertrouwen.

 

 

Precieze Oogmeting bij Optiek Claeys

Wij bieden nauwkeurige oogmetingen met geavanceerde technieken zoals de refractometer en phoropter. Indien nodig, verwijzen we u door naar een oogarts voor verder onderzoek.

Geavanceerde Technologieën voor Uw Ooggezondheid

Wij gebruiken de nieuwste ZEISS-apparatuur voor gedetailleerde oogcontroles en bieden oplossingen zoals low vision hulpmiddelen voor verbeterd zicht.

 

 

Hoorzorg bij Optiek Claeys & Amplifon

Samen met Amplifon bieden wij geavanceerde hooroplossingen. Onze audioloog voert gehoortests uit in een geluidsarme kamer en helpt u bij het kiezen van het juiste hoortoestel. Wij bieden ook gehoorbescherming voor verschillende situaties.

 

 

Waarom Kiezen voor Optiek Claeys?

Onze ervaren opticiens zorgen voor een persoonlijke benadering en nauwkeurige oogmetingen. Wij bedienen klanten uit Buggenhout en omgeving die waarde hechten aan kwaliteit en persoonlijke service.

Kom langs bij Optiek Claeys en ervaar de passie en professionaliteit die ons al meer dan vier decennia definiëren. Boek nu uw oogmeting of hoortest en zet de eerste stap naar helder zicht en optimaal gehoor.



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u00 / 14u00-18u30
Woensdag
09u00-12u00 / 14u00-18u30
Donderdag
09u00-12u00 / 14u00-18u30
Vrijdag
09u00-12u00 / 14u00-18u30
Zaterdag
09u30-12u00 / 13u30-17u00
Zondag
Gesloten


Map view



0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd