Welkom bij Optiek Maudens

Onze familiezaak is nu in haar tweede generatie, en nog steeds een groeiend begrip in de optiekwereld…

 

Zij maakt zich sterk in haar mission statement ” het verstrekken van optische aanvullingen met steeds de grootste aandacht voor oogzorg, kwaliteit en service.” En dit gecombineerd met het opvolgen van de laatste modetendensen en toepassen van de recentste technische evoluties.

U wil een bril, zonnebril en/of contactlenzen, onze opticiens luisteren aandachtig naar u en adviseren u het beste voor optimaal kijk -en draagcomfort.  Samen met een uitstekende afwerkingsgraad door middel van geavanceerde toestellen, resulteert dit in een optimaal resultaat die uw omgeving laat opkijken van uw nieuwe uitstraling.

Net zoals uw kleding die U elke morgen uitzoekt, wilt U natuurlijk ook een bril die bij U past en waar U zich  gemakkelijk in kan voelen. Daarom kan U bij ons rekenen op honderden modellen van tientallen verscheidene merken.  Zo kan U bij ons altijd die ene bril vinden die naadloos aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Wij hopen U van harte te begroeten in onze zaak.

Karel, Martine, Peter en Griet


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
09u00 / 19u00
Dinsdag
09u00 / 19u00
Woensdag
09u00 / 19u00
Donderdag
09u00 / 19u00
Vrijdag
09u00 / 19u00
Zaterdag
09u00 / 18u00
Zondag
Gesloten

Map view


1

 Review

Rudy

Optiek Maudens draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/