Optiek Sandra de Feyter in Melle

 

Optiek Sandra de Feyter: Brillen en Contactlenzen op Maat met Professioneel en Eerlijk Advies

Bij Optiek Sandra de Feyter in Melle bieden we professioneel en eerlijk advies, de nieuwste brillen en contactlenzen, uitstekende service en garanties, altijd tegen de beste prijzen.

 

Waarom Kiezen voor Optiek Sandra de Feyter?

  • Deskundig Advies: Als gepassioneerde MEYE-opticiens blijven we ons bijscholen om de nieuwste ontwikkelingen te volgen. Dankzij onze vakkennis vinden we altijd de perfecte oplossing voor jouw ogen.
  • Aan Huis Service: Kun je niet naar ons toe komen? Geen probleem! We leveren ook aan huis. Bel ons voor een afspraak.
  • Specialisten in Progressieve Glazen: Wij meten en monteren progressieve glazen met precisie.
  • Innovatieve Brillenglazen

 

 

Specialist in het opmeten en monteren van progressieve glazen

Écht goede optiek is maatwerk. Zeer nauwkeurige metingen en een superieure kwaliteit zijn dan ook ons handelsmerk! Hiervoor beschikt Optiek Sandra de Feyter over een eigen meetruimte met high-tech apparatuur. Ook de ruime keuze die we aanbieden is verbijsterend! 

Breed Assortiment Contactlenzen

Lenzen zijn praktisch voor jong en oud. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste lenzen: daglenzen, 2-weeklenzen, maandlenzen, sferische of torische lenzen, enkelvoudige of multifocale lenzen. We tonen je hoe je ze moet aanbrengen en onderhouden. Je kunt zelfs je lenzen op je vakantieadres laten leveren in Europa.

Zorg voor Kinderogen

Kinderen verdienen het beste voor hun ogen. We helpen graag de allerkleinsten met de nieuwste trends, aangepast glazen en monturen waarin zij zich prettig voelen. Onze zorg stopt niet na de aankoop van een bril.

Gehoorcentrum

Bij Optiek Sandra de Feyter kun je ook terecht voor gehoorproblemen. Na afspraak kun je een gehoorcontrole krijgen van een gespecialiseerde audioloog. Geavanceerde hoorsystemen ondersteunen je gehoorverlies individueel. Maak een afspraak om je gehoorverlies, levensstijl en doelen te evalueren. We bieden ook op maat gemaakte gehoorbescherming.

 

Bij Optiek Sandra de Feyter krijg je de beste zorg voor je zicht en gehoor. Bezoek ons of maak een afspraak voor advies op maat!

 

 


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u00 / 14u00-18u30
Woensdag
09u00-12u00 / 14u00-18u30
Donderdag
09u00-12u00 / 14u00-18u30
Vrijdag
09u00-12u00 / 14u00-18u30
Zaterdag
09u00-12u00 / 14u00-18u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Ben je niet in de mogelijkheid om tot bij ons te komen? Geen probleem! We leveren onze service ook graag aan huis. Bel ons om een afspraak te maken.


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen

Map view


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Audiologie/Hoorapparaten


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd