Optiek Brilstylist Joke - Heusden / Destelbergen

 

 

Optiek Brilstylist Joke - Meer dan een Optiek

 

Gediplomeerd Kleur- en Brilstyliste

Bij Optiek Joke in Heusden vind je alles wat je nodig hebt voor glazen, monturen, contactlenzen, hoorapparaten en professionele oogmetingen. Maar dat is nog niet alles... Als eerste gediplomeerde kleur- en brilstyliste van België biedt eigenaresse Joke deskundige brilstyling aan. Met persoonlijk advies helpt ze je het montuur te vinden dat perfect bij jouw gezicht past. Zie het verschil en laat Joke voor de juiste bril zorgen!

 

Brilstyling door Joke

Een bril kiezen is meer dan zomaar een accessoire selecteren. Diverse aspecten spelen een rol, zoals de juiste pasvorm, vorm en kleur die bij jou passen. Tijdens een brilstyling deelt Joke alle tips en tricks voor het vinden van jouw nieuwe bril. Samen kies je de bril die perfect bij jouw gezicht past. Goed zien en er goed uitzien, daar draait het om bij brilstyliste Joke. Je verdient het om te stralen!

 

 

Meer Informatie

Optiek: Alles Over Zicht en Gehoor

Bij Optiek Joke krijg je volledige service zonder kleine lettertjes. Of je nu advies wilt over glazen, contactlenzen nodig hebt, een professionele oogmeting of een hoorapparaat zoekt, wij helpen je graag verder! We gebruiken de nieuwste technologieën voor optimale resultaten. Is er iets aan je bril of zijn er aanpassingen nodig? Kom gerust langs! Onze service is altijd beschikbaar.

Onze Zaak

Optiek Joke is al jaren een gepassioneerde onderneming in de Tramstraat 39 te Heusden. We hebben brillen voor elk budget en zorgen ervoor dat onze klanten altijd tevreden naar buiten gaan. Begin 2018 werd onze zaak volledig vernieuwd met een fris interieur, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Benieuwd? Kom langs of neem alvast een kijkje binnen!

Hoe Werken We?

Op de dag van je brilstyling neem je plaats in onze stylinghoek en verwelkom ik je met een drankje. We spreken af dat je zonder make-up komt of we verwijderen deze ter plaatse. Samen bekijken we je voorschrift en bespreken we je voorkeuren: bepaalde kleuren of materialen, je beroep, en specifieke wensen zoals een pittige of jongere look.

Met behulp van een zilver-goud doek en bril bepalen we of je een koud of warm kleurtype bent, wat de kleur van je nieuwe bril beïnvloedt. De kleurenpas met jouw ideale kleuren neem je mee naar huis. Vervolgens bepalen we je gezichtstype uit zeven mogelijke vormen, wat de vorm van je nieuwe montuur bepaalt. Na het passen en bespreken van een tiental monturen, kies jij de perfecte bril uit de laatste twee opties.

Resultaat

Een bril die perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid, waarin jij je helemaal goed voelt!

Duur

Om elke klant de aandacht te geven die ze verdienen, werk ik alleen op afspraak. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

Prijs

Koop je je nieuwe montuur met glazen bij ons, dan is de brilstyling gratis. Zonder aankoop bedraagt de styling 125 euro. Een brilstyling kan niet gecombineerd worden met andere acties of kortingen. Voel je beter in je vel met een passende bril!

 

 

Brillen en Zonnebrillen

Bij Optiek Joke vind je monturen in diverse stijlen, kleuren, materialen en prijsklassen. Voor mannen, vrouwen en kinderen hebben we het perfecte montuur. Welke bril gaat voortaan jouw neus sieren?

Bij ons vind je grote en Belgische merken onder één dak.

 

Glazen

Service en kwaliteit staan bij ons centraal. We garanderen perfecte glazen door:

Computergestuurde opmeting

Rechtstreekse online verbinding met de glazenleverancier voor snelheid en nauwkeurigheid

Computergestuurd slijpen in ons eigen atelier

Rekening te houden met jouw dagelijkse bezigheden, werk of hobby

2 maanden tevredenheidsgarantie op progressieve glazen

Snelle levering door grote voorraad glazen

 

Contactlenzen

Bestel je contactlenzen eenvoudig via mail of telefoon van dinsdag tot vrijdag. Bestel voor 12u en je hebt ze de volgende middag. Op zaterdag voor 12u besteld? Dinsdagmiddag beschikbaar.

 

Hoorapparaten

Heb je gehoorproblemen? Volg deze stappen:

Bezoek een KNO-arts voor een gehoorcontrole en vraag een voorschrift.

Maak een afspraak bij Optiek Joke voor een gepersonaliseerde oplossing. Indien nodig komen we bij je langs.

Onze audiologe Bieke Roose begeleidt je persoonlijk.

Start een gratis en vrijblijvende proef met een hoortoestel.

We bieden een breed assortiment hoorapparaten aan, aangepast aan jouw behoeften en budget.

Tijdens wekelijkse controles stellen we het hoortoestel bij indien nodig.

Na de proefperiode regelen we alles met de mutualiteit en de arts.

 

 

Jokes Missie

Klanten vonden het vaak moeilijk om uit het grote aanbod de juiste bril te kiezen. Daarom volgde Joke een opleiding als kleur- en stijlconsulente, en later als brilstyliste. Een bril is een belangrijk onderdeel van wie je bent en moet perfect bij je passen. Laat je professioneel adviseren en straal als de beste versie van jezelf!

Op TV

Joke is regelmatig te gast in tv-programma’s als brilstyliste. Misschien heb je haar recent nog gezien in Make-Over op AVS?

 

 




Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u00 / 14u00-18u00
Woensdag
09u00-12u00 / 14u00-18u00
Donderdag
09u00-12u00 / 14u00-18u00
Vrijdag
09u00-12u00 / 14u00-18u00
Zaterdag
09u00-12u00 / 14u00-17u00
Zondag
Gesloten


Map view



Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Optometrie
Audiologie/Hoorapparaten





0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd