Belle Optiek - Sint-Denijs-Westrem (Gent)

 

Belle Optiek in Sint-Denijs-Westrem: Uw Specialist in Oogmode en Oogzorg

 

Bij Belle Optiek in Sint-Denijs-Westrem wordt oogmode gecombineerd met ultieme oogzorg. Hier vindt u dagelijks de mooiste monturen, waardoor het dragen van een bril niet alleen functioneel maar ook trendy is.

 

Ruim Aanbod

Belle Optiek biedt een uitgebreide collectie klassieke brillen, sportbrillen, zonnebrillen, kinderbrillen, brilglazen en lenzen. Met zo'n 1000 verschillende monturen is er altijd wel iets dat bij u past. De modellen zijn overzichtelijk gepresenteerd, zodat u eindeloos kunt passen en gericht advies krijgt. Onze naam, Belle, weerspiegelt onze missie: u niet alleen beter laten zien, maar ook mooier maken. We houden rekening met technische aspecten zoals gewicht, stevigheid, materiaal en anti-allergie.

 

Uw Wensen en Comfort Staan Voorop

Onze ervaren brillen- en modeadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ze luisteren naar uw wensen en houden rekening met draagcomfort en gebruiksgemak, evenals uw gezichtsvorm, oogkleur en gelaatsuitdrukking. Diverse glasuitvoeringen bieden extra comfort en rust voor uw ogen. Met onze servicepas bent u verzekerd van snelle hulp bij schade aan uw bril.

 

Brillen die Persoonlijkheid Uitstralen

Een bril is een deel van uw persoonlijkheid en straalt uit wie u bent. Bij Belle Optiek worden alle brillen in Sint-Denijs-Westrem volledig aangepast aan de afmetingen van uw hoofd. Onze collecties bestaan uit diverse modellen, kleuren en maten. Kom gerust langs om het volledige gamma te ontdekken.

 

Zonnebrillen van Diverse Merken

Zonnebrillen zijn tegenwoordig super trendy en beschermen uw ogen tegen de zon en UV-stralen. Onze zonnebrillen zijn gepolariseerd en kunnen spiegelglas bevatten. We bieden een breed assortiment, van klassieke kunststofbrillen tot metalen exemplaren. Ook voor kinderen hebben we trendy en goed passende zonnebrillen.

 

Bescherming Tijdens het Sporten

Bij Belle Optiek vindt u de perfecte sportbril die niet alleen uw ogen beschermt tegen steentjes, stof en vuil, maar ook comfort biedt. We hebben brillenglazen speciaal ontwikkeld voor sporten zoals golf, lopen, fietsen en skiën. Zwembrillen met correctie zijn ook op maat te bestellen. Kom langs om onze collectie sportbrillen te ontdekken.

 

Brillenglazen die U Scherp Laten Zien

Of u nu unifocale, multifocale, of computerglazen nodig heeft, bij Belle Optiek vindt u brillenglazen die aan uw specifieke behoeften voldoen. We bieden glazen met verschillende ontspiegelingen, verkleurende glazen en glazen met nachtzicht. Voor schermgebruikers hebben we computerglazen met blauwfilters.

 

Lenzen voor Alle Oogsoorten

Belle Optiek biedt een uitgebreid aanbod lenzen, van daglenzen tot nachtlenzen en kleurlenzen. Na een oogcontrole en testperiode kunt u genieten van het gemak van lenzen. We raden aan om halfjaarlijks langs te komen voor een controle.

 

Oogmeting en Oogdrukmeting

Als erkend opticien-optometrist voert Belle Optiek oogmetingen uit in Sint-Denijs-Westrem. We gebruiken speciale apparatuur om refractieve afwijkingen vast te stellen en verwijzen indien nodig door naar een oogarts. Maak een afspraak voor een optometrisch onderzoek van 15 tot 45 minuten.

 

Monturen met Aangename Pasvormen

Voordat een montuur in onze collectie wordt opgenomen, wordt het technisch grondig bekeken. Onze monturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium, verenstaal en diverse legeringen. Een goede pasvorm begint met het juiste montuur, of het nu kunststof of metaal is.

 



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10u00 / 18u00
Woensdag
10u00 / 18u00
Donderdag
10u00 / 18u00
Vrijdag
10u00 / 18u00
Zaterdag
10u00 / 18u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Zondag gesloten


Map view



Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie
Audiologie/Hoorapparaten


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd