Welkom bij optiek Boury

 

WIE ZIJN WIJ?

Al 60 jaar zijn we bij Optiek Boury Wevelgem gepassioneerd met ons vak bezig. Sinds Ann de zaak overnam van haar ouders Frans en Monique Boury, breidt dit familiebedrijf zijn goede reputatie in de streek almaar uit. Optiek Boury staat garant voor een uitmuntende vakkennis, blijft investeren in de laatste technologie en verbindt zich er als erkend OBOS-opticien toe om zich permanent bij te scholen via regelmatige seminaries en opleidingen. Of je nu op zoek bent naar een goed passende bril of contactlenzen, bij Ann en haar collega’s Elke, Siebe en Isabelle zijn je ogen in goede handen!

Optiek Boury Wevelgem is geconventioneerd opticien!

HOOGTECHNOLOGISCHE APPARATUUR

Om een zo goed mogelijk resultaat te garanderen, maken wij ons voortdurend de laatste technologieën eigen. Oogmetingen worden uitgevoerd met de oogcomputer van ZEISS – de iProfiler – die ook je nachtzicht meet, en met de Nikon oogcomputer, die metingen bij zieken en bejaarden vergemakkelijkt. De VisiOffice van Essilor houdt rekening met 5 parameters om de uiterst precieze gezichtsmetingen te doen die nodig zijn om een volledig gepersonaliseerde bril te maken. We beschikken ook over een oogdrukmeter, al zullen we je bij problemen meteen doorverwijzen naar een oogarts. Dankzij deze technische vakkundigheid geven wij elke klant professioneel advies op maat: bril- of contactlensdragers, bij Optiek Boury zit je goed.

UITGEBREIDE COLLECTIE

Van klassiek tot trendy, van basic tot high-end (hoornen, gouden, houten brillen): bij ons vind je gegarandeerd je stijl. Onze uitgebreide collecties worden wekelijks aangevuld en wij volgen alle trends op de voet via beurzen in Parijs, Milaan,… Ook voor (sport)zonnebrillen op sterkte, kinderbrillen en (progressieve) contactlenzen zijn wij dé specialist ter zake.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Woensdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Donderdag
09u00-12u30 / 14u00-20u00
Vrijdag
09u00-12u30 / 14u00-18u30
Zaterdag
09u00-12u30 / 14u00-17u00
Zondag
Gesloten

Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd