Optiek Jo Warniers

is een familiezaak die al meer dan 50 jaar bestaat en een gevestigde waarde is in St-Truiden en omstreken. Met een ruime keuze uit meer dan 3000 brillen uit modesteden als Milaan en Parijs, kan er met elke wens, stijl en elk budget rekening gehouden worden. 

Samen met haar echtgenoot Gilbert Vandevelde en een team van zeven gediplomeerde medewerkers runt Ann Warniers de zaak met zeer veel enthousiasme.

Katrijn, Martien, Anne, Ann & Gilbert, Sylvie, Jerien, Lesley en Lotte heten je van harte welkom bij Optiek Jo Warniers! 

Optiek Jo Warniers wil er elke dag voor zorgen dat de klant optimaal begeleid wordt in de keuze van een geschikte montuur of zonnebril - en dit op het gebied van de laatste nieuwe mode en de meest recente technieken. Via een persoonlijke begeleiding wil men de klant een fijne winkelervaring bezorgen - een bril kopen wordt op die manier een belevenis.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
14u00 / 18u00
Dinsdag
09u30 / 18u00
Woensdag
09u30 / 18u00
Donderdag
09u30 / 18u00
Vrijdag
09u30 / 18u30
Zaterdag
09u00 / 18u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Via www.werveninsinttruiden.be vind je een gedetailleerd overzicht mbt de bereikbaarheid van het stadscentrum tijdens de werken. Optiek Jo Warniers komt voor u als klant tussen in uw parkeerkosten! Meer info in de winkel.

Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd