Optiek Theo Habex - Genk

 

Optiek Theo Habex: Dé Optiek in het Hart van Genk

 

Sinds 1955 is Optiek Theo Habex een vertrouwd adres voor brildragers in het centrum van Genk. Deze familiezaak biedt het hele gezin perfect aangepaste brillen, gecombineerd met een uitstekende service van zaakvoerder Bart Habex, zijn moeder Ann, en medewerkers Brigitte en Elien.

 

Stijladvies en Oogmetingen

Bij Optiek Theo Habex krijg je meer dan je verwacht. Wij helpen je bij het kiezen van een bril die perfect bij je past, zodat je je er goed bij voelt. Brilglazen zijn bij ons maatwerk: we screenen je ogen grondig en meten je zicht precies om samen het ideale brillenglas te vinden.

 

Brilmonturen en Lenzen

We streven ernaar je te verwennen met het beste dat de markt te bieden heeft. Van hoogwaardige materialen tot complexe monturen en contactlenzen, omdat jouw ogen uniek zijn.

 

Contactlenzen en Lenzenvloeistof

Bij Optiek Theo Habex hoef je niet te kiezen. Bestel je lenzen gemakkelijk online of kom langs voor advies op maat.

 

Ons Team

Ann Hauke: Zaakvoerder, Opticien / Alleskunner

Bart Habex: Zaakvoerder, Opticien / Optometrist

An Vaesen: Zaakvoerder, Opticien / Stijladvies

Lore: Medewerkster, Opticien / Optometrist

 

Persoonlijke Analyse

Wij zorgen voor je ogen door ze grondig te screenen met professionele apparatuur. Dit brengt zichtafwijkingen aan het licht met uiterste precisie, waarna we topglazen maken voor prachtige brillen.

 

Stijladvies

Samen met jou zoeken we naar een bril die perfect bij je persoonlijkheid past. Met de juiste correctie creëren we een mooie harmonie tussen zichtoplossing en montuur.

 

Service en Montage

In ons eigen atelier slijpen en monteren we jouw glazen. Van montuurkeuze tot glasadvies en montage, we houden alles zelf in de hand. Je bent altijd welkom voor vragen, montuuraanpassingen, glasvervanging, ultrasone reiniging en alle zichtproblemen.

 

Brilmonturen en Glazen

Een bril is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en bepaalt je uitstraling. Het is essentieel dat het montuur bij je persoonlijkheid past. Wij zorgen ervoor dat de glazen perfect zijn afgesteld, want zien en gezien worden is voor ons belangrijk.

 

 

Onze Geschiedenis

Theo Habex, vader en stichter van Optiek Theo Habex, heeft van zijn eenentwintigste tot zijn zevenenzeventigste levensjaar de toekomst verzekerd met een sterk merk. We zijn hem daar zeer dankbaar voor.

Ann en Bart Habex

Samen met mijn moeder zet ik de passie en vakbekwaamheid voort over generaties heen. Habex in Genk staat voor kwaliteit en uitmuntend zicht, vroeger, nu en morgen.

An en Bart

Sinds 2020 is An bij de zaak gekomen. Terwijl moeder Ann meer van haar rust geniet, blijven An en Bart het aanspreekpunt voor onze klanten.



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u00 / 13u00-18u00
Woensdag
09u00-12u00 / 13u00-18u00
Donderdag
09u00-12u00 / 13u00-18u00
Vrijdag
09u00-12u00 / 13u00-18u00
Zaterdag
10u00 / 17u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Zondag en Maandag gesloten


Map view




Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Optometrie


1

 Review

Rudy

Optiek Theo Habex draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/