Mergaerts Optiek - Scherpenheuvel-Zichem

 

Mergaerts Optiek, opgericht in 2006, is een gevestigde naam in Scherpenheuvel-Zichem. Wij bieden een hippe en trendy winkel waar je zeker eens langs moet komen. Onze uitgebreide collectie brillen, zonnebrillen en sportbrillen zijn scherp geprijsd, en wij zijn gespecialiseerd in visuele hulpmiddelen voor slechtzienden en contactlenzen. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de optiekwereld om onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Klantgericht Advies en A-Merken

Bij Mergaerts Optiek is de klant koning. We staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze uit ons assortiment. Je vindt bij ons gerenommeerde A-merken, en voor veel van deze merken hebben we ook budgetvriendelijke alternatieven. Ons assortiment biedt iets voor elke prijsklasse, zowel voor monturen, glazen, zonnebrillen als lenzen.

Kwaliteit en Precisie

Onze brillen en glazen zijn van topkwaliteit en gaan lang mee. Dit komt doordat ze met de hoogste zorg en precisie gemonteerd worden. Alle montages worden nauwkeurig uitgevoerd om de levensduur te verlengen en vervormingen te voorkomen, waardoor je altijd comfortabel zicht hebt. Bij ons draait het om precisiewerk; elke bril wordt 100% nauwkeurig gemaakt voor een ongeëvenaard zicht en optimaal draagcomfort.

Geconventioneerd en Erkend

Mergaerts Optiek is geconventioneerd bij het R.I.Z.I.V., wat betekent dat je in bepaalde gevallen terugbetaling kunt krijgen van de ziekteverzekering. Daarnaast zijn wij erkend door het agentschap Zorg en Gezondheid als optometrist. Je kunt bij ons terecht met een voorschrift van een oogarts naar keuze, of je kunt de metingen voor brillen of lenzen bij ons laten uitvoeren op vrijdag of zaterdag.

Speciale Diensten en Producten

We bieden diverse speciale diensten, zoals Miyosmart glazen voor kinderen, een effectieve oplossing voor de behandeling van myopie. Deze glazen zijn alleen verkrijgbaar op voorschrift van een oogarts. We hebben ook een breed assortiment aan low vision hulpmiddelen, zoals digitale loepen, en zijn gespecialiseerd in het centreren en slijpen van Corning glazen.

Service en Garantie

Bij Mergaerts Optiek krijg je uitstekende service, zelfs na aankoop. We bieden twee maanden gewenningsgarantie voor progressieve glazen. Als je niet kunt wennen aan je glazen, zetten we ze kosteloos om naar bifocale glazen of verte- en leesglazen van dezelfde kwaliteit. Daarnaast bieden we twee jaar garantie tegen fabricagefouten op monturen en glazen.

Onderhoud en Reparaties

Staat je bril niet goed meer, of is er iets aan vervanging of reparatie toe? Kom dan langs, zelfs als de bril niet bij ons is gekocht. Wij zorgen ervoor dat je bril weer perfect zit. Ook voor kleine ongelukjes hebben we een regeling: vervangingen binnen het eerste jaar na aankoop krijg je met 50% korting op de catalogusprijs en binnen het tweede jaar met 25% korting.

Gratis Etui

Bij aankoop van een bril of zonnebril krijg je altijd een gratis etui.

 

Kom langs bij Mergaerts Optiek en ontdek onze uitgebreide collectie en uitstekende service. Wij staan klaar om je te helpen aan de perfecte bril of lenzen!

 

 


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u30 / 17u30
Woensdag
09u30 / 17u30
Donderdag
09u30 / 17u30
Vrijdag
09u30 / 17u30
Zaterdag
10u00 / 16u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Zondag en Maandag gesloten

Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd