Drie redenen waarom je bij Occhi in vertrouwen koopt...

(1) Altijd service. Op elk brilmontuur biedt Occhi u twee jaar volledige garantie aan. Wanneer u niet tevreden bent over uw nieuwe brilglazen zoeken we samen met u naar een aanvaardbare oplossing. Bovendien kan u bij ons levenslang terecht voor herstellingen en onderhoud van uw bij Occhi aangeschafte bril.

(2) Altijd op uw gemak. U kan moeilijk kiezen? Dat overkomt ons ook wel eens. Daarom staan wij u graag met raad en daad bij om het montuur te vinden dat bij uw uiterlijk én uw innerlijk past. Als u uw gading niet in onze rekken vindt, kan u uw droommontuur ook bestellen uit één van onze vele catalogi. Of u wil graag dezelfde bril als uw favoriete superster? OCCHI jaagt ‘m over de hele wereld na, als het moet. Met een glimlach. En zonder naar de klok te kijken.

 

(3) Altijd kwaliteit. Het oog wil wat, maar naast het design is ook de kwaliteit van onze producten een topprioriteit. Brilglazen worden met zorg geslepen en geplaatst. Indien u opteert voor contactlenzen gaan we samen met u op zoek naar de juiste zachtheid en vorm. Uw ogen zijn een kostbaar goed, dat bij ons in professionele handen is.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
10u00 / 18u30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09u00 / 18u30
Donderdag
09u00 / 18u30
Vrijdag
09u00 / 18u30
Zaterdag
09u30 / 18u00
Zondag
Gesloten

Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd