Welkom bij Optiek De Pauw

 

Optiek De Pauw hecht enorm veel belang aan persoonlijkheid: elke klant de beste oplossing op maat bieden, en dit met de hoogste kwaliteit en de beste service, daar is het ons om te doen. Wij staan steeds voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en garanderen je professioneel advies op maat bij het kiezen van het beste montuur en de perfecte glazen. Ook voor contactlenzen en de juiste instructies hiervoor kan je bij ons altijd terecht.

Met ons ruime gamma aan monturen, zonnebrillen en contactlenzen vindt elke klant bij ons wel zijn gading: wij bij Optiek De Pauw staan erop de laatste nieuwe producten in huis te hebben én zijn mee met de trends van vandaag. Samen zoeken we uit welke stijl het best jouw persoonlijkheid weerspiegelt, zodat je met een tevreden gevoel naar huis gaat.
Wij zijn gepassioneerd met ons vak bezig en scholen wij ons permanent bij: wij houden de vinger aan de pols wat de nieuwste ontwikkelingen betreft. Dankzij onze uitgebreide vakkennis en hoogtechnologische apparatuur kunnen we uiterst precies te werk gaan en vinden we gegarandeerd voor iedereen een oplossing.

Wil je dat je ogen in goede handen zijn? Dan ben je bij Optiek De Pauw aan het juiste adres. Kom gerust eens langs om onze uitgebreide collecties te bewonderen, wij verwelkomen je met plezier.
Graag tot ‘ziens’!


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
09u30 / 18u00
Dinsdag
09u30 / 18u00
Woensdag
09u30 / 18u00
Donderdag
09u30 / 18u00
Vrijdag
09u30 / 18u00
Zaterdag
10u00 / 18u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Iedere eerste zondag van de maand geopend van 13:00 tot 18:00

Map view

Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie
Low Vision
Barometers Thermometers


1

 Review

Viktoriya

We waren altijd ontzetend tevreden met de service vriendelijkheid en professionaliteit van Optiek De Pauw. Kwamen daar met hele gezin naar toe ( 4 personen). Ieder ankoop bedroeg minstens €600. Sinds de zaak is in de handen van Grand Oprical veranderde alles... advies rekt op niks, selfde kan ik zeggen over servies en vriendelijkheid. Ze hebben mijn bril kapot gemaakt bij de anpassing van de brilarm en zo ben ik naar huis gegaan terwijl dat dat hun fout was!!!! Erg onprofessioneel. Mijn advies: heb je bril nodig zonder miserie er achter wandel paar honderd meter verder en je vindt Optiek Verhulst met de zelfde servies als van vroeger bij De Pauw!!!!