Optiek Nathalie Bladt - Leuven

 

Bij Nathalie Bladt draait alles om service. We geloven in het bieden van een persoonlijke ervaring die verder gaat dan alleen het verkopen van brillen. Onze focus ligt op tijdloze monturen en kwaliteit, gecombineerd met deskundig advies en uitmuntende service.

 

Met ons aanbod van modieuze brillen, ontworpen met eenvoud en duurzaamheid in gedachten, streven we ernaar om de perfecte match te vinden die niet alleen bij je gezicht past, maar ook bij je persoonlijke stijl. Onze opticiens nemen de tijd om naar je wensen te luisteren, suggesties te doen en eerlijk advies te geven, omdat we geloven dat jouw bril een reflectie moet zijn van wie je bent.

 

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril, een trendy zonnebril of lenzen op maat, bij Nathalie Bladt ben je aan het juiste adres. Onze optiek in Leuven biedt een uitgebreid assortiment aan van gerenommeerde merken zoals Zeiss, Mykita en Garrett Leight, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit en stijl.

 

Maar onze service gaat verder dan alleen het kiezen van een bril. We zijn ook gespecialiseerd in oogmetingen en optometrie, waarbij we ervoor zorgen dat je zicht optimaal wordt gecorrigeerd met de juiste glazen en lenzen. Bovendien staan we altijd klaar om specifieke wensen te vervullen, of het nu gaat om een sportbril op sterkte of een kinderbril.

 

Bij Nathalie Bladt hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en streven we ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren waarin je je welkom voelt. Dus of je nu langskomt voor een nieuwe bril of gewoon wilt rondkijken, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze optiek in Leuven.

 

Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel voor een persoonlijke ervaring die verder gaat dan alleen een bril kopen. Bij Nathalie Bladt gaat het om jouw zicht, jouw stijl en jouw tevredenheid. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

 


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
10u00 / 18u00
Dinsdag
10u00 / 18u00
Woensdag
10u00 / 18u00
Donderdag
10u00 / 20u00
Vrijdag
10u00 / 18u00
Zaterdag
10u00 / 18u00
Zondag
Gesloten


Map view1

 Review

Rudy

Optiek Nathalie Bladt draagt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. Om dit label te behalen engageert deze optiekzaak zich om Licht voor de Wereld te steunen in haar strijd tegen kinderblindheid in Congo, Rwanda en Tanzania. Bedankt voor de waardevolle steun! Meer info op onze website: https://www.lightfortheworld.be/word-opticien-voor-de-wereld/