Optiek De Laet - Kapellen

 

Optiek De Laet: Jouw Stijlvolle Brillenspecialist Sinds 1984

 Als familiebedrijf delen we, generatie na generatie, onze liefde voor mode en blijven we onszelf voortdurend verbeteren. Onze winkel verwelkomt iedereen, van jong tot oud, met een assortiment dat voor elke portemonnee geschikt is. Want stijlvol zicht is voor iedereen.

Duurzaam Vakmanschap en Innovatief Ontwerp

Bij Optiek De Laet staat kwaliteit voorop, met een sterke focus op duurzaamheid en vakmanschap. Onze brillen worden ambachtelijk vervaardigd in ons eigen atelier volgens een low-waste filosofie. We maken gebruik van maximale waterrecuperatie en recycling, zodat je jarenlang plezier hebt van je bril zonder het milieu te belasten.

Persoonlijke Aanpak en Toegewijde Service

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan altijd klaar voor je. Gelegen in de charmante centrumstraten van Kapellen, tussen trendy boetiekjes, nodigen we je uit om vrijblijvend binnen te lopen. Laat je in alle rust adviseren en ontdek de stijl die perfect bij je past. Wie weet, misschien verras je jezelf met je nieuwe look.

Stijl en Comfort Hand in Hand

Bij Optiek De Laet vind je monturen die opvallen door frisse ontwerpen, verrassende kleuren en unieke stijlen. Of je nu een eigentijds of klassiek montuur zoekt, wij hebben het. Daarnaast zijn onze lenzen zo comfortabel dat je ze nauwelijks voelt. Bij ons draait het om stijl, comfort, kwaliteit, eerlijkheid en karakter.

Exclusieve Collecties en Uitstekende Zorg

Ontdek onze exclusieve collecties die je nergens anders vindt. Onze brillenglazen bieden een haarscherp zicht en onze nauwkeurige oogmetingen garanderen dat je echt geholpen bent. Onze service zorgt ervoor dat je graag terugkomt.

Kom Langs en Ervaar het Zelf

Wil je weer helder zien? Dat begrijpen we bij Optiek De Laet. Probeer verschillende stijlen uit, ontdek onze collecties en verwonder jezelf. Met een bril van Optiek De Laet kijk je met nieuwe ogen naar de wereld, en de wereld kijkt met nieuwe ogen naar jou. Dat is de magie van een bril die bij je past.

 



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u30-12u30 / 13u30-18u00
Woensdag
09u30-12u30 / 13u30-18u00
Donderdag
09u30-12u30 / 13u30-18u00
Vrijdag
09u30-12u30 / 13u30-18u00
Zaterdag
10u00 / 17u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

maandag gesloten


Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd