Optiek Aerden heet u welkom

Optiek Aerden een familiezaak

Opticien Annemie Aerden groeide op in de familiezaak van haar vader. Hij was horlogemaker, juwelier en optieker in het centrum van Kalmthout.

Annemie Aerden trad in de voetsporen van haar vader. Zo’n 25 jaar geleden verhuisde zij Optiek Aerden tot op 500m van het ouderlijke huis in Kalmthout. U vindt de winkel aan Kapellensteenweg 179 (tegenover Colruyt).

Persoonlijke aanpak

Wie van een persoonlijke aanpak en verregaande service houdt, is bij Optiek Aerden aan het juiste adres. Voortgaand op het advies van uw oogarts gaat zij samen met u op zoek naar de best passende bril, zonnebril of contactlenzen.

U heeft een bril of lenzen nodig om comfortabeler door het leven te gaan? Optiek Aerden helpt u bij de keuze van de juiste bril of contactlenzen. Samen met u zoekt Annemie Aerden uit welke lenzen, bril of zonnebril voor u het beste passen. Zij toont u ook hoe u uw bril of lenzen correct gebruikt en goed onderhoudt.

En bril met enkelvoudige-, indoor-, bureau- of multifocale glazen? De zin van glazen met UV filter of blauwfilter? Het verschil in verschillende anti-kraslagen? Kom langs in onze zaak in het centrum van Kalmthout voor een uitgebreide uitleg. Samen bekijken we welke bril of lenzen het beste zitten.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
11u00 / 18u00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11u00 / 18u00
Vrijdag
11u00 / 18u00
Zaterdag
11u00 / 17u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Op woensdag kan u een afspraak maken via 03/666.83.00

Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd