Optiek Ophtalmo

 

Al meer dan 35 jaar is Optiek Ophtalmo in Mechelen uw vaste waarde wat betreft voortreffelijke service, ruime keuze aan merken en een persoonlijke aanpak.

Deze opticien gaat actief op zoek naar de laatste nieuwe collecties en trends en ze scholen zich optimaal bij op gebied van advies bij het kiezen van het juiste montuur en glazen.

Als gediplomeerd contactlensspecialist staan ze ook garant voor optimale opvolging op gebied van contactlenzen en de juiste instructies hiervoor. In dit contactlenscentrum ben je bij een betrouwbaar adres.

Als Varilux Center zijn wij gepassioneerd met ons vak "optiek-optometrie" bezig en scholen wij ons permanent bij zodat we steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot brilglazen, oogmeting, oogafwijkingen enz... Dankzij onze uitgebreide vakkenis kunnen we zeer precies te werk gaan en vinden we steeds voor iedereen een oplossing, zowel voor myopen (bijzienden), hypermetropen (verzienden) als presbyopen (multifocale glazen).

Spring daarom gerust eens binnen in deze brillenwinkel en bekijk ons aanbod brillen, zonnebrillen en contactlenzen.

U bent altijd welkom. Stéphane, Anne en Tom.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10u00 / 18u00
Woensdag
10u00 / 18u00
Donderdag
10u00 / 18u00
Vrijdag
10u00 / 18u00
Zaterdag
10u00 / 18u00
Zondag
Gesloten

Map view

Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Optometrie


1

 Review

Raf

Al jaren een sterke zaak in familiale sfeer. Sinds een tijdje is ook zoon Tom mee actief en is de opvolging verzekerd. Mooie merken en extreem veel ervaring.