Nauwelaerts Opticiens - Lier

 

Nauwelaerts Opticiens - Wij laten je ogen sprankelen!

 

Bij Nauwelaerts Opticiens staat een team van gediplomeerde opticiens en optometristen klaar om je te verwelkomen in de wereld van oogmode en oogzorg. Wij selecteren de mooiste collecties en werken samen met de meest innovatieve bedrijven om de beste kwaliteit te garanderen. Een bril is namelijk veel meer dan alleen een hulpmiddel voor beter zicht!

Bij het uitzoeken van een bril houden wij rekening met jouw gezichtsvorm, huidskleur, stijl en haarkleur. We screenen je ogen, bespreken je wensen en kiezen samen het best passende glas. Innovatie en inspiratie staan bij ons centraal, en we blijven ons continu bijscholen om jouw ogen de beste zorg te kunnen bieden.

 

Ons team bestaat uit vier enthousiaste professionals:

  • Annick Nauwelaerts: Zaakvoerder, opticien, optometrist en contactlensspecialist.
  • Cathérine Van Der Auwera: Opticien en contactlensspecialist.
  • Kristel Heyndrickx: Opticien, optometrist en contactlensspecialist.
  • Edith Ceyssens: Opticien, optometrist en contactlensspecialist.

 

 

Brillen

Wij halen onze inspiratie van toonaangevende beurzen in Milaan, Parijs en München. Hier selecteren we de mooiste en meest exclusieve brillencollecties uit binnen- en buitenland. We kiezen zorgvuldig voor bekende merken, maar geven ook bijzondere aandacht aan unieke, minder bekende merken met een prachtig verhaal. Ontdek onze exclusieve collecties en laat je verrassen door onze professionele service!

Unifocale Glazen

Onze unifocale brillenglazen worden in Lier op maat gemaakt met behulp van nauwkeurige metingen en high-tech productieprocessen van HOYA. Dit resulteert in pixelnauwkeurige correctie en een optimaal gezichtsveld zonder vervormingen. Met onze unifocale glazen ervaar je scherp zicht in alle richtingen, meer contrast en minimale oogvergroting of -verkleining.

Progressieve Glazen

Voor wie scherp wil zien op elke afstand met slechts één bril, bieden wij progressieve glazen aan. Deze glazen bieden een brede kijkzone met subtiele overgangen tussen verschillende sterktes. Bij Nauwelaerts Opticiens krijg je 100% maatwerk, perfect afgestemd op jouw noden en levensstijl. Bezoek ons in Lier en ervaar het verschil zelf!

Computer Glazen

In het digitale tijdperk is een speciale computerbril essentieel. Deze glazen verminderen oogvermoeidheid en nekpijn, en bieden comfortabel zicht op korte en tussenafstand. Ideaal voor iedereen die veel tijd achter een beeldscherm doorbrengt. Bezoek ons in Lier en ontdek hoe onze computerbrillen jouw werkcomfort kunnen verbeteren!

EnRoute Glazen

Speciaal voor frequente bestuurders bieden wij EnRoute glazen van HOYA aan. Deze glazen verminderen verblinding van koplampen en straatverlichting, en bieden scherp zicht op de weg, het dashboard en de spiegels. Hierdoor verbeter je je reactietijd en rijcomfort. Kom langs en ervaar hoe EnRoute glazen jouw rijervaring kunnen transformeren!

Kinderbrillen

Ook voor kinderen hebben wij een uitgebreid assortiment aan stijlvolle en duurzame brillen. Wij luisteren naar de wensen van zowel jou als je kind en zorgen voor een bril die perfect past. Ontdek onze kleurrijke en diverse collectie kinderbrillen en maak een afspraak voor een oogmeting.

Zonnebrillen en Sportbrillen

Onze collectie zonnebrillen is divers en stijlvol. Of je nu op zoek bent naar groot, klein, opvallend of minimalistisch, wij hebben het allemaal. Voor sporters hebben we brillen die zich aanpassen aan alle weersomstandigheden, zoals die van Evil Eye. Bezoek ons in Lier en vind de perfecte bril voor jouw behoeften!

Veiligheidsbrillen en Lenzen

Voor veiligheidsbrillen op sterkte werken wij samen met Essilor Belgium. Ook voor contactlenzen ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek welke lenzen bij jou passen en maak een afspraak voor een oogmeting.

 

Bij Nauwelaerts Opticiens ben je verzekerd van deskundig advies, een breed assortiment en de hoogste kwaliteit. Bezoek ons in Lier en laat je ogen stralen!



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10u00-12u30 / 13u30-18u00
Woensdag
10u00-12u30 / 13u30-18u00
Donderdag
10u00-12u30 / 13u30-18u00
Vrijdag
10u00-12u30 / 13u30-18u00
Zaterdag
10u00 / 18u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Maandag en Zondag gesloten


Map view





0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd