Optiek Lichtaart - Opticien-Optometrist-Contactlensspecialist

 

Optiek Lichtaart: Uw Betrouwbare Partner voor Oogzorg in Lichtaart

 

Een introductie tot Optiek Lichtaart

In het hart van Lichtaart, een charmant dorp in de Belgische Kempen, ligt een optiekwinkel die bekend staat om haar uitstekende service en kwaliteit: Optiek Lichtaart. Deze speciaalzaak biedt een breed scala aan brillen, contactlenzen en oogzorgdiensten, en heeft zich door de jaren heen gevestigd als een betrouwbare partner voor iedereen die waarde hecht aan goed zicht en modieuze monturen.

 

Geschiedenis en Missie

Sinds de opening heeft de winkel een reputatie opgebouwd voor klantgerichtheid, deskundigheid en een breed assortiment aan producten van topkwaliteit. De missie van Optiek Lichtaart is om elke klant te voorzien van de beste oogzorg en het perfecte paar brillen of lenzen, afgestemd op hun unieke behoeften en stijl.

 

Assortiment en Diensten

Bij Optiek Lichtaart vindt u een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen van gerenommeerde merken. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, tijdloze look of een modern en trendy montuur, de deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte bril.

Naast brillen biedt Optiek Lichtaart ook een breed scala aan contactlenzen, van daglenzen tot maandlenzen, en speciale lenzen voor specifieke visuele behoeften. Het deskundige team staat klaar om u te adviseren over de beste lenskeuze en om u te begeleiden bij het wennen aan het dragen van lenzen.

 

Oogonderzoek en Advies

Een belangrijk aspect van de dienstverlening van Optiek Lichtaart is het uitgebreide oogonderzoek dat ter plaatse kan worden uitgevoerd. Regelmatige oogcontroles zijn essentieel om uw zicht te behouden en om eventuele oogproblemen vroegtijdig te signaleren. De opticiens van Optiek Lichtaart maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur om nauwkeurige metingen te verrichten en een gedetailleerde analyse van uw ooggezondheid te bieden.

 

Klanttevredenheid

Wat Optiek Lichtaart echt onderscheidt, is de persoonlijke benadering en de toewijding aan klanttevredenheid. Elke klant wordt met zorg en aandacht behandeld, en het team streeft ernaar om een warme en gastvrije sfeer te creëren. Dit heeft geleid tot een trouwe klantenkring die keer op keer terugkomt voor hun oogzorgbehoeften.

 

Locatie en Bereikbaarheid

Gelegen in het gezellige centrum van Lichtaart, is Optiek Lichtaart gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale bewoners als bezoekers uit de omliggende gebieden. Met voldoende parkeergelegenheid in de buurt en ruime openingstijden is het eenvoudig om een bezoek in te plannen.

 

Conclusie

Optiek Lichtaart is meer dan alleen een optiekwinkel; het is een plek waar oogzorg en stijl samenkomen. Met hun uitgebreide assortiment, deskundige oogzorgdiensten en persoonlijke benadering, heeft Optiek Lichtaart alles in huis om uw zicht en uitstraling te verbeteren. Of u nu een nieuwe bril nodig heeft, contactlenzen wilt proberen of gewoon een oogonderzoek wilt laten doen, bij Optiek Lichtaart bent u in goede handen.

Bezoek Optiek Lichtaart en ervaar zelf waarom zoveel mensen vertrouwen op hun expertise en service. Uw ogen verdienen het beste, en dat is precies wat Optiek Lichtaart te bieden heeft.



Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Woensdag
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Donderdag
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Vrijdag
09u00-12u30 / 13u30-18u00
Zaterdag
09u00 / 17u00
Zondag
Gesloten

Extra informatie:

Maandag en zondag gesloten


Map view



Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie



1

 Review

Raf

Wat een leuk team. Alles staat hier in het teken van de klant. Professioneel en toch niet hoogdravend. Hier komen we graag.