Optiek Michielsen - Arendonk

 

Optiek Michielsen: Voor al uw Optische Behoeften

 

 

Naar welke bril bent u op zoek?

 • Optische Brillen: Optiek Michielsen biedt een uitgebreide collectie optische brillen aan, omdat we geloven dat uw bril uw unieke uitstraling en look bepaalt. Ons professioneel advies helpt u bij het vinden van de perfecte bril, en op alle optische brilmonturen bieden wij 2 jaar garantie op fabricagefouten.

 • Veiligheidsbrillen: Voor werkomgevingen waar veiligheidsbrillen verplicht zijn, werken we samen met erkende fabrikanten om te verzekeren dat al onze veiligheidsbrillen voldoen aan de geldende wetgeving. Een attest van de fabrikant wordt altijd meegeleverd.

 • Sportbrillen: Sporters vinden bij Optiek Michielsen comfortabele brillen die perfect passen bij hun activiteiten. Onze collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden.

 • Zonnebrillen: Niet alleen een modeaccessoire, maar ook een belangrijk middel om uw ogen te beschermen tegen fel zonlicht en schadelijke UV-straling. Bij Optiek Michielsen kunnen zonnebrillen zelfs worden voorzien van optische glazen op sterkte voor brildragers.

 • Kinderbrillen: Onze collectie kinderbrillen is niet alleen stijlvol, maar ook stevig en geschikt voor actieve kinderen. Bovendien informeren wij u graag over mogelijke tegemoetkomingen vanuit de mutualiteit voor kinderbrillen.

 

Brilglazen van Topkwaliteit

Optiek Michielsen biedt een ruime keuze aan brilglazen van topkwaliteit, waaronder:

 • Unifocale glazen: Verbeteren het zicht op één afstand, geschikt voor verte-, tussenafstands- en leesbrillen.

 • Bureauglazen: Speciaal ontworpen voor computergebruikers, garanderen een duidelijk zicht op korte en middellange afstanden.

 • Multifocale glazen: Bieden verschillende sterktes voor scherp zicht op alle afstanden, waardoor het wisselen van brillen overbodig wordt.

 • Gewenningsgarantie: Voor bureauglazen en multifocale glazen bieden wij een gewenningsgarantie, waarbij we samen met u op zoek gaan naar een geschikte oplossing als u niet aan deze glazen kunt wennen. Extra coatings zoals ontspiegeling verbeteren het visuele comfort en de duurzaamheid van de glazen.

 

Contactlenzen en Hoorapparaten

 • Contactlenzen: Bij Optiek Michielsen vindt u een breed assortiment zachte contactlenzen, inclusief dag-, week- en maandlenzen, evenals kleurlenzen voor wie een subtiele verandering wil. Onze experts helpen u bij het vinden van de meest geschikte lenzen en bieden begeleiding bij het gebruik en onderhoud.

 • Hoorapparaten: Maak een afspraak voor een gratis hoortest en laat onze gediplomeerde audioloog, Evelyne Doudelet, u adviseren over de beste oplossingen voor uw gehoorproblemen. Hoorcentrum Doudelet biedt gepersonaliseerde hooroplossingen op maat van uw behoeften en budget, inclusief proefperiodes en aanpassingen.Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
09u00-12u00 / 13u30-18u00
Dinsdag
09u00-12u00 / 13u30-18u30
Woensdag
09u00-12u00 / 13u30-18u30
Donderdag
09u00 / 12u00
Vrijdag
09u00-12u00 / 13u30-18u30
Zaterdag
09u00-12u00 / 13u30-17u00
Zondag
Gesloten


Map view


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Optometrie
Audiologie/Hoorapparaten1

 Review

Raf

Ingetogen professionalisme. Mooie collecties en kwalitatieve glasleveranciers. Geen verrassingen hier.