Welkom bij Optiek Sels 

 

Sels Optiek in Antwerpen: één en al oog voor jou! Ons team van enthousiaste en gediplomeerde opticiens helpt je de perfecte nieuwe bril, glazen en contactlenzen te kiezen.


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
09u00 / 18u00
Dinsdag
09u00 / 18u00
Woensdag
09u00 / 18u00
Donderdag
09u00 / 18u00
Vrijdag
09u00 / 18u00
Zaterdag
10u00 / 17u00
Zondag
Gesloten

Map view

Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Contactlenzen zacht standaard
Contactlenzen zacht maatwerk
Contactlenzen vorm-stabiel (hard) maatwerk
Optometrie
Barometers Thermometers


3

 Reviews

Raf

Ook al zit je midden in Antwerpen, dit voelt als binnenkomen bij de dorpsopticiens. Heel gemoedelijk ontvangst met heel mooie collecties. En daarna een fris pintje op één van de terrasjes in de buurt.

Willeke

Bij Jorden Sels Optiek vind je een assortiment van tijdloze degelijkheid en de laatste mode. Ze nemen er ruim de tijd de perfecte bril voor jou te zoeken. Wat ik zo fijn vind? Dat je hier ook achteraf nog altijd terecht kan als je bril een duw heeft gehad en wat scheef staat. Ze helpen je hier met een glimlach, ook na je aankoop.

Tom

Heb enkele maanden geleden een test betaald (+/- €30) bij dhr. Sels om ogen na te kijken voor kromming van de lenzen. Nadien weigerde hij de resultaten met mij te delen omwille van \"private data\". Ook bleek dat deze test bij andere optiekers vaak gratis is! Hij is enorm onvriendelijk en stuurde mijn vader meerdere onvriendelijke emails om een openstaande betaling terwijl dit reeds was betaald! Uiteindelijk bleek dat hij het fout had ingeboekt in de boekhouding. Ik raad sterk aan een andere optieker te kiezen.