theo somers optiek, Antwerpen

 

"You’ll never leave without a smile"

 

In het creatieve hart van Antwerpen begonnen Wim Somers en zijn vrouw Jamme in 1981 aan een reis om Somers Optiek op te richten, een toevluchtsoord voor wie op zoek is naar unieke en stijlvolle brillen die hun persoonlijkheid weerspiegelen. Hun zoektocht bracht hen in contact met Patrick Hoet, geestverwant en medeoprichter van theo eyewear, in de zoektocht naar monturen die echt opvallen. In 1987, gedreven door hun gedeelde visie, lanceerden ze theo eyewear, een merk dat conventies tart en individualiteit viert.

Vanaf de oprichting streefde Somers Optiek ernaar niet alleen modieuze brillen te bieden, maar ook glimlachen te toveren op het gezicht van elke klant. In de loop der jaren onderging de winkel transformaties, waarbij Jan, hun zoon, het roer overnam en de zaak uitbreidde. Toch bleef de kernmissie onveranderd: vreugde verspreiden door onberispelijke brillen.

Theo eyewear belichaamt de geest van de klanten van Somers Optiek: positief, kleurrijk, humoristisch en altijd met een vleugje excentriciteit. De reis van een lokale favoriet naar een wereldwijd fenomeen weerspiegelt de onwankelbare toewijding aan het plezieren van klanten. Met zijn aanwezigheid in meer dan 1.300 optiekzaken in 50 landen blijft theo een getuigenis van de toewijding van Somers Optiek aan excellentie.

Naast hun aanbod van brillen, hecht Somers Optiek belang aan precisie bij oogonderzoeken. Met behulp van geavanceerde apparatuur zorgen ze voor op maat gemaakte oplossingen en het hoogste niveau van visueel comfort. Van het selecteren van het perfecte montuur tot het fijnafstemmen van de pasvorm, elke stap is zorgvuldig vervaardigd om de essentiële ervaring van Somers Optiek te leveren.

Net zoals atleten vertrouwen op Nike voor kwaliteit, vertrouwen klanten op Somers Optiek voor ongeëvenaarde service en expertise. Samen doorbreken ze barrières en stellen ze nieuwe normen in de wereld van brillen. Of het nu gaat om het vinden van het ideale montuur of het perfectioneren van het zicht, Somers Optiek en theo eyewear garanderen één ding: glimlachend vertrekken.

Jan, Carolien, Dominique, Jo en Dante heten iedereen van harte welkom.Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
10u00 / 18u00
Dinsdag
09u00 / 18u00
Woensdag
09u00 / 18u00
Donderdag
09u00 / 18u00
Vrijdag
09u00 / 18u00
Zaterdag
10u00 / 18u00
Zondag
Gesloten


Map view


Specialiteiten opticien

Brillen-zonnebrillen
Optometrie
0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd