Onze brillenwinkel

Al sinds 1987 is An & Oog in Vlezenbeek dé plaats waar je terecht kan voor een bril die perfect bij je past. Wat begon als een passie voor “zien” en alles wat daarmee te maken heeft, groeide uit tot een brillenwinkel met een uitgebreid aanbod aan trendy en modieuze brillen. Bovendien waken we erover dat al onze klanten naar buiten stappen met een bril die past bij hun gezicht, hun look én hun persoonlijkheid. Goed zien en er goed uitzien zijn dan ook twee begrippen die wij hoog in het vaandel dragen! In wat volgt ontdek je meer over An & Oog en over wat onze brillenwinkel zo anders maakt dan anderen…

Een brillenwinkel met oog voor meer

Ons gezicht is erg bepalend voor de eerste indruk die we maken naar de buitenwereld toe. Daarom is het belangrijk om een bril te vinden die helemaal bij je past. Een bril heeft ten slotte niet alleen een praktische functie; de laatste jaren is het ook steeds meer een modieus accessoire geworden. Bij brillenwinkel An & Oog nemen we voldoende de tijd om iedereen persoonlijk te begeleiden in zijn zoektocht naar de ideale bril. Ons aanbod aan kleuren en modellen steeg dan ook met de jaren, recht evenredig met het belang dat brillen in ons dagelijkse leven hebben gekregen. In onze brillenwinkel zorgen we ervoor dat je de juiste keuze maakt om het totale plaatje te doen kloppen!

Naast een brillenwinkel ook kleur- en stijladvies

An & Oog is niet zomaar een brillenwinkel. Na haar studie als opticien volgde zaakvoerster An namelijk ook een opleiding Kleur en Stijl. Met deze kennis op zak staat zij de klanten bij met advies op maat wat betreft brillen, maar ook voor algemeen kleur- en stijladvies ben je bij onze brillenwinkel aan het juiste adres. Het bepalen van je kleurtype, de juiste make-up die past bij je gezicht, een nieuw kapsel of een complete make-over voor een speciale gebeurtenis: het kan allemaal! Zo nu en dan giet An haar kennis ook in een toffe workshop of groepssessie. Wil je hier graag meer over weten, aarzel dan niet om ons te contacteren op 02/569.59.50 of op info@oogvoorkleur.be.

Kom zeker eens langs in onze brillenwinkel!

Anders dan andere brillenwinkels werkt An & Oog vooral vanuit het principe “goed zien en er goed uitzien”. Wij zorgen er niet alleen voor dat je een bril vindt die je een perfect zicht biedt; we zorgen er ook voor dat hij je er op je best laat uitzien! In onze brillenwinkel in Vlezenbeek vind je een uitgebreid aanbod aan modieuze collecties die we steeds nauwkeurig samenstellen met een neus voor nieuwigheden en exclusiviteit. We beschikken eveneens over een ruime parking en daarbovenop is onze winkel ook perfect toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Wil jij graag goed(e) ogen, ben je op zoek naar persoonlijk briladvies of droom je van een nieuwe look, kom dan zeker eens langs in brillenwinkel An & Oog!


Openingsuren


Dag Openingsuren
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09u00-12u00 / 14u00-19u00
Woensdag
09u00-12u00 / 14u00-19u00
Donderdag
09u00-12u00 / 14u00-19u00
Vrijdag
09u00-12u00 / 14u00-19u00
Zaterdag
09u00 / 17u00
Zondag
Gesloten

Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd