Façonnable eyewear


Façonnable werd in de jaren 50 opgericht door Jean Goldberg en werd onmiddellijk een erkend internationaal merk in de wereld van de herenmode. Authenticiteit, instinct en talent zijn de waarden van FAÇONNABLE en blijven de signatuur van “moderne elegantie” uitdrukken. Optiekprofessionals, die de verwachtingen van de consumenten kunnen identificeren en vooral stijl kunnen aanbrengen, scheppen al meer dan 22 jaar lang de eyewearwereld die overeenkomt met het imago van het merk. Luxe zonder veel vertoon en raffinement tot in de kleinste details. Elke lijn wordt er bewerkt en hernieuwd zoals een volwaardig merk. Façonnable en de collecties optische brillen en zonnebrillen bieden aan mannen ouder dan 26 een chique look aan de hand van kwaliteitsproducten.


C’est à Nice en 1950, que Façonnable fut créée par le maître-tailleur Jean Goldberg.

Héritière de la tradition et du savoir-faire des grands artisans, la marque devient vite une référence incontournable de la French Riviera et de la mode prêt-à-porter.
Au fil des années, elle a conservé son éthique de savoir-faire et de qualité tout en y insufflant un twist de modernité.

Son accessoire de mode incontournable, la lunette, est dessinée depuis plus de 25 ans par des professionnels de l’optique. Ainsi, les collections optiques et solaires offrent aux hommes de + de 26 ans un look chic à travers des produits de qualité.


 
0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd