DUTZ EYEWEAR

Dutz Eyewear BV is gevestigd in Oss en is Nederlands brutaalste brillenmerk. Sinds de
oprichting in 2005 is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een wereldwijd netwerk van 27 distributeurs. De filosofie van Dutz is dat “het kopen van een bril een feestje moet zijn”. Het team van 15 enthousiaste en gedreven medewerkers zorgt er dan ook dagelijks voor dat Dutz een eerlijke, betrouwbare en servicegerichte partner is voor opticiens en distributeurs. Zeg je Dutz, dan zeg je commercieel, laagdrempelig, kwalitatief en betrouwbaar, een organisatie met een ongekend hoge servicegraad richting klanten en partners.

Dutz maakt de stap van een standaard bril naar een modische bril door aparte, kleurrijke details op een subtiele manier toe te voegen: vaak verwerkt aan de binnenzijde van de bril en soms ook aan de buitenkant. Een apart dessin, trendy vormen, afwijkend kleurgebruik... Iedere bril heeft een ‘knipoog’, zonder dat die knipoog direct opvalt. Daarmee wordt de laagdrempeligheid waar Dutz e?n Nederland om bekend staan behouden.

Dutz maakt een modieuze bril voor iedereen bereikbaar. En met iedereen bedoelen we dan ook iedereen. Daarom is de collectie zeer breed en gericht op mannen, vrouwen en kinderen, van 8 tot 88 jaar. Van dames- en herenmodellen tot een uniseks-collectie, een kindercollectie en een collectie voor trendy tieners. Want, ‘’everybody can be so Dutz!”
0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd