theo loves you.

 

theo maakt brillen. We doen dit al sinds 1987 vanuit België. Soms eigenzinnig, vaak anders, maar altijd trouw aan wie we zijn en op het scherp van de snede wanneer het om design gaat.

En ja, we geven het toe: theo is een brand die echt wel een statement op zichzelf is. Trends creëren en breken, stroomopwaarts zwemmen en tegen de haren in strijken. Het houdt ons scherp en alert. En met een fijn oog voor kleur en een sterk ontwikkeld gevoel voor wat past, schilderen we over de hele wereld een lach op mensen hun gezicht. We verspreiden liefde. ‘Love’ is onze missie.

Ons hoofdkwartier en onze ‘flagship store’ vind je in Antwerpen (sommigen zeggen dat de mensheid daar begon, sommigen beweren dat het het centrum van het universum is, voor ons is het gewoon waar de ‘love’ resideert). En geen zorg, die 'love'? kun je vandaag in ongeveer 45 landen en 1300 winkels over de hele wereld voelen, zien en dragen.

Met een kleurrijke mix van puur vakmanschap en innovatieve technologie maken we frames die doordrongen zijn van kwaliteit en visueel genot. Ze geven uitdrukking aan de individualiteit en vrijheid van onze klanten. WYSIWYG *.

*What You See Is What You Get0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd