Welkom in onze Hasselt Store

Op zoek naar een nieuwe bril? Lijkt het je leuk om onze monturen te passen? Of kom je misschien gewoon hallo zeggen? We zijn hier voor jou. We hopen je snel te zien!

Gratis oogmeting enkel mogelijk via een afspraak te boeken op de Odette Lunettes website.

Boek je afspraak via onze website voor een gratis oogmeting door één van onze opticiens

Maandag - Zaterdag: 10:00-18:00

Gesloten op Zondagen en feestdagen. 

Eerste zondag van de maand open tussen 13:00-17:00

Address

Odette Lunettes Hasselt
Hoogstraat 8, 3500 Hasselt

 

Contact

Mail: storehasselt@odettelunettes.com
Tel: 011 70 70 59

Oog in oog met De BrilBoutique

Onze allereerste Partnership store is een feit, dit in samenwerking met De BrilBoutique. De winkel zal gerund worden door een enthousiast team dat gepassioneerd is door mensen en in uitbreiding door alles wat met de wereld van optiek te maken heeft. Samen hebben we de handen in elkaar geslagen en een nieuwe store gecreëerd in het centrum van Hasselt.

100% Odette-ervaring

Wij garanderen je de volledige 100% Odette Lunettes ervaring vanaf het eerste moment dat je de winkel binnenkomt tot het moment dat je de winkel verlaat. Ons clean, spacey interieur transporteert je naar een wereld waar edginess en empowerment centraal staan. Kan je niet wachten om dit te ervaren? Maak een afspraak of spring gewoon binnen wanneer dat je best past, we helpen je graag bij het vinden van je nieuwe favoriete bril!

Resin Art  

Voor deze winkel maakte kunstenares Joke Verrelst twee spectaculaire kunstwerken in ware Odette Lunettes stijl. Deze prachtige 3D werken, volledig gemaakt uit acryl blokjes, zijn de blikvangers van de store. Geïntrigeerd door het zien van deze ‘eye catchers’? Kom hier dan meer te weten over de werken en Joke Verrelst zelf en wie weet hangen deze pareltjes binnenkort wel te blinken in jouw interieur?0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd