MYOPIE MANAGEMENT by PROCORNEA

Wie zorgt er voor zijn ogen? Bijziendheid (myopie) komt steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. Ook de mate van bijziendheid wordt steeds extremer. Op dit moment is in Azië zelfs meer dan 80% bijziend.¹ Contactlensfabrikant Procornea Nederland B.V. is de eerste in de Benelux met een CE-gecertificeerde daglens die een remmende werking heeft op de verergering van bijziendheid bij jongeren (myopie management). ¹ Holden BA, Fricke TR, Wilson DA et al. Global Prevalence of Myopia and High Myopia and Temporal Trends from 2000 through 2050. Ophthalmology. 2016; 123:1036-42.

 
 


MISIGHT

Voor wie?

Deze lens is ontwikkeld voor jongeren met een indicatie voor progressieve bijziendheid. Bijziendheid hoeft op zich niet gevaarlijk te zijn. Echter, bijziendheid kan vooral bij jongeren sterk toenemen. De sterkste toename vindt meestal plaats tussen de 6 en 17 jaar.2 Hoge bijziendheid leidt regelmatig tot ernstige oogproblemen zoals staar, glaucoom en netvliesloslating.3 MiSight® daglenzen zijn speciaal ontwikkeld om de verergering van bijziendheid bij kinderen zo veel mogelijk af te remmen met het doel om hoge bijziendheid - en de bijbehorende zichtproblemen - op latere leeftijd te voorkomen. Dit heet myopie management. Myopie management is maatwerk. Een Myopie Management Expert kan je goed adviseren welke behandeling het beste is voor jouw kind. Het voordeel van MiSight® daglenzen is dat ze erg comfortabel zijn en heel eenvoudig in gebruik. 


 
 
 


DreamLite MC

DreamLite MC nachtlenzen worden speciaal geleverd voor myopie management en hebben mogelijk een remmende werking op ontwikkeling van bijziendheid, met het doel om hoge bijziendheid - en de bijbehorende zichtproblemen - op latere leeftijd te voorkomen¹. Dit heet myopie management. Myopie management is maatwerk. Een Myopie Management Expert kan je goed adviseren welk type contactlens of type behandeling het beste is voor jouw kind. Het voordeel van DreamLite MC nachtlenzen is dat ze alleen 's nachts tijdens het slapen worden gedragen. Overdag kan jouw kind vrijuit rennen, sporten, spelen en zwemmen zonder een bril of contactlenzen. 

 
 


BYO PREMIUM MC

Deze lens wordt speciaal geleverd aan jongeren met een indicatie van progressieve bijziendheid. BYO Premium MC contactlenzen worden speciaal geleverd voor myopie management en hebben mogelijk een remmende werking op ontwikkeling van bijziendheid met het doel om hoge bijziendheid - en de bijbehorende zichtproblemen - op latere leeftijd te voorkomen.¹ Dit heet myopie management. Myopie management is maatwerk. Een Myopie Management Expert kan je goed adviseren welke behandeling het beste is voor jouw kind. Het voordeel van BYO Premium MC lenzen is dat ze erg comfortabel- en heel geschikt voor hogere sterktes en cilinderafwijkingen zijn.

 


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd