Edouard Vermeulen is reeds jaren de uitverkoren ontwerper van Koningin Mathilde en geen onbekende bij de andere leden van het Belgisch koningshuis. Zijn talent werd zeer vlot opgemerkt door de andere Europese monarchen. Hij is leverancier van couture voor staatsaangelegenheden bij het hof van Zweden, Nederland, Denemarken en het Groothertogdom Luxemburg. Ook verscheidene artiesten en de mondaine jetset vallen voor zijn creaties.


Het huis NATAN heeft een persoonlijke stijl van eigentijdse puurheid gecreëerd en is een stijlvoorbeeld van vrouwelijkheid en raffinement. Meneer Vermeulen’s verleden als architect is opmerkelijk aanwezig in zijn uitgebalanceerde en tijdloze collecties. Elk ontwerp is resoluut aangepast aan de huidige, actieve en modegevoelige vrouw.

Edouard Vermeulen geeft met een eigen brillencollectie een nieuwe impuls aan zijn merk:

Natan Eyewear: zonnebrillen en optische monturen


Depuis quelques années, Edouard Vermeulen, créateur haute couture, confectionne des tenues pour la Famille Royale de Belgique ainsi que les Cours de Suède, des Pays-Bas, du Danemark en du Grand-Duché de Luxembourg.
Ses créations séduisent aussi les artistes et plusieurs personnalités de la jet set.

Edouard Vermeulen a créé un style personnel d’une pureté contemporaine, source de féminité et de raffinement. Un style résolument adapté à une femme actuelle, active et raffinée.

Edouard Vermeulen donne une nouvelle impulsion à la marque en créant une collection de lunettes :

Natan Eyewear : solaires et optiques

Réunissant le souci du détail et de la précision, la collection se compose de modèles en acétate et métal de qualité supérieure.0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd