Brillen & Zonnebrillen

Tokai maakt indruk op Mido2023 met 12 nieuwe POLAR-kleuren én de samenwerking met Odette Lunettes!

Tokai maakt indruk op Mido2023 met 12 nieuwe POLAR-kleuren én de samenwerking met Odette Lunettes!

Tijdens Mido2023 pakte Tokai verrassend uit met een hele reeks nieuwe kleuren in het gamma van gepolariseerde glazen. Ook een bijzondere coating namelijk NCC-coating. De samenwerking met Odette Lunettes op het vlak uitzonderlijke kleuren. Belgoptic sprak met CEO Kurt Leuridan en de trotse founders van Odette Lunettes, Eline De Munck en Bob Geraets.

 

POLAR, nu verkrijgbaar in 12 kleuren voor elke levensstijl!

De nieuwe kleuren op gepolariseerde glazen van Tokai trokken onze aandacht op de stand van Tokai op Mido2023. 12 nieuwe kleuren die allemaal zeer intelligent afgestemd zijn op verschillende levensstijlen. De POLAR glazen filteren het reflecterende licht d.m.v. een filter die in het glas verwerkt zit. Daarbovenop ontwikkelde Tokai 12 nieuwe kleurenfilters voor verschillende omstandigheden zoals autorijden, vissen of golfen bijvoorbeeld. POLAR filtert ook 50% van het blauwe licht dat schadelijk kan zijn voor het oog en schitteringen effectief reduceert. 

Ook is er de nieuwe NCC coating mogelijk (Neutral Colour Coating), een filter vergelijkbaar met filters op fototoestellen, die het licht filtert zonder de kleuren te beïnvloeden door het gelijkmatig absorberen van de golven.

 

Tokai helpt met de internationalisering van onze Belgische trots: Odette Lunettes.

We mogen er fier op zijn, op zeer korte tijd heeft Odette Lunettes zich kunnen ontwikkelen van een heel onstuimig nieuw merk tot een heel stabiel volwaardige collectie op alle vlakken. In die lijn van ontwikkeling hoorde uiteraard ook een degelijk zonneglas en daar vonden beide Belgische bedrijven mekaar uiteraard. Odette Lunettes heeft een hele lijn van hoogwaardige zonneglazen in samenwerking met Tokai die de zonnebrillenlijn van Odette Lunettes een klassevol en kwalitatief karakter geven. Op Mido2023 presenteerde Eline De Munck en Bob Geraets hun nieuwste collectie aan de Europese opticiens, maar ook aan een heel groot internationaal publiek waarbij de samenwerking met Tokai natuurlijk een mooi duwtje in de rug was. Opvallende items op de stand waren uiteraard de twee Awards die ze onlangs in de wacht sleepten, De Silmo D'or (Parijs) en de Vision Plus Expo Award (Dubai).

 


Wil je meer info over deze producten: