Brillen & Zonnebrillen

Optovision Al Viermaal ‘Beste Glasleverancier In Duitsland’

OPTOVISION AL VIERMAAL ‘BESTE GLASLEVERANCIER IN DUITSLAND’

Het gerenommeerde duitse vakmagazine Mark Intern heeft voor de vierde (!) achtereenvolgende keer de award best lens manufacturer in duitsland uitgereikt aan optovision gmbh.

Om de twee jaar houdt Mark Intern een enquête onder Duitse opticiens, om erachter te komen welke glazenfabrikant in verschillende categorieën het beste presteert.

 

optoVision overtuigt in alle categorieën

In de enquête van dit jaar heeft optoVision opnieuw bewezen uitstekend te presteren in de categorieën Product, Verkoop & Distributie en Support met een totaalcijfer van 1.59, wat overeenkomt met een ‘zeer goed’ in het Duitse beoordelingssysteem. optoVision handhaafde haar positie tegenover 14 internationale concurrenten.

optoVision laat in een reactie weten blij te zijn met dit hernieuwde vertrouwen van de klanten, en dat dit tegelijkertijd een extra stimulans is om ook in de toekomst alles in het werk te stellen om de klanten en partners tevreden te stellen - zowel op het gebied van service als van producten.

 

Op maat van zelfstandige opticien

De consistente focus van optoVision en Vision Company op het leveren van de hoogste kwaliteit in optische glazen Made in Germany en het ontwikkelen van inno- vatieve concepten op maat van de zelfstandige opticien werpt duidelijk zijn vruchten af. Het is met deze part- ners dat optoVision en Vision Company een duidelijk doel delen: ‘Het beste zicht in alle omstandigheden, voor elke klant’.

 

voor meer info: 


* In de nieuwsbrief Brancheninformationsbrief Augenoptik/Optometrie van markt intern Verlag GmbH, uitgave nr. O 36/22, ISSN 14 31-3391
Algemene winnaar optoVision Leistungsspiegel Brillengläser 2022/23, graad 1.59, wat overeenkomt met “zeer goed”.