Brillen & Zonnebrillen

EYEWEAR by DAVID BECKHAM VOORJAARSCOLLECTIE 2021

EYEWEAR by DAVID BECKHAM

VOORJAARSCOLLECTIE 2021

Maak kennis met de Eyewear by David Beckham voorjaarscollectie 2021. Bezieler is David Beckham - wereldwijd geroemd om zijn stijl- die inspiratie vond in de levensstijl van Miami voor zijn nieuwe collectie, waarvan Safilo de ontwikkelaar is.

David over de nieuwe collectie: “Miami is voor mij een speciale plek. De energie van de stad -het mooie lichtspel, de bruisende cultuur en diversiteit- is geweldig en dat heeft mij geïnspireerd om deze collectie te ontwikkelen.  Miami heeft een uniek aura en dat wilden wij in deze voorjaarscollectie 2021 uitlichten.”

De nieuwe Eyewear by David Beckham collectie van monturen en zonnebrillen is gewijd aan consumenten die geïnteresseerd zijn in een klassiek ontwerp met internationaal gevoel en combineert een moeiteloze Britse stijl met een scherpe focus op detail en functionaliteit. De collectie bevat materialen van de hoogste kwaliteit, een subtiel mannelijk design, voortreffelijk vakmanschap en onderscheidende details die allemaal worden benadrukt door een elegant kleurenpalet.

De zonnebrillen zijn een garantie voor maximale kwaliteit van het zicht dankzij de superieure lenzen, inclusief gepolariseerde lenzen. Ze zijn uiterst geschikt voor een actieve levensstijl omdat ze de ogen beschermen tegen intense zonnestralen; de oranje lenzen zorgen voor kristalhelder zicht onder alle omstandigheden -zowel op bewolkte dagen als binnenshuis; fotochrome lenzen zijn in staat het tintniveau aan te passen waardoor de bril overdag maar ook ’s avonds gebruikt kan worden. Waar je ook bent. Naar aanleiding van welke gelegenheid dan ook.

De Eyewear by David Beckham collectie wordt gekenmerkt door de Talisman, een iconisch detail dat geïnspireerd is door de vleugels van een vogel en symboliseert kracht, bescherming en vrijheid. De Talisman is ontworpen om zowel vooraan als aan de zijkanten zichtbaar te zijn en is het onderscheidende karakter van de collectie, terwijl het DB monogram gelaserd is op de lens en aan de binnenkant van de tip zichtbaar gegraveerd is.

DE COLLECTIE

STYLE PIONEER

Deze zonnebrillen en monturen met een eigentijds karakter en subtiele details zijn gewijd aan het stijlvolle individu -met een voorliefde voor mode- die zijn eigen stijl creëert en inspiratie vergaart in de haute couture en bij wereldwijde iconen. Deze brillen zijn ontworpen voor speciale aangelegenheden en zijn geschikt voor gebruik dag en nacht, binnen en buiten. Dus ze worden het perfecte accessoire voor de belangrijkste momenten.

DB 7043/CS zonnebril

Deze vierkante zonnebril van acetaat straalt met zijn gewaagde volume een eigentijds en toch klassiek gevoel uit met de veren gepersonaliseerd door de metalen Talisman als een subtiel esthetisch en functioneel detail op het scharnier. Dit model is bijzonder functioneel en veelzijdig omdat het is ontworpen voor gegradueerde oftalmische lenzen, maar het beschermt ook tegen de zon dankzij de magnetische en makkelijk aan te brengen clip-on, met gepolariseerde lenzen, voor een perfecte zichtkwaliteit. Het elegante palet omvat subtiele tinten: zwart met groene gepolariseerde lenzen, bruin Havana met grijze gepolariseerde lenzen, rood Havana met zwarte clip-on en blauwe gepolariseerde lenzen. 

DB 7046/S zonnebril

Deze tijdloze en stijlvolle geometrische zonnebril uit dik acetaat is voorzien van gefacetteerde en architectonische volumes die een moderne tint geven aan het design. Opvallende details waaronder de sleutelneusbrug en het metalen Talisman-detail op het scharnier benadrukken de subtiele persoonlijkheid van dit model. 

Het kleurenpalet bevat ook een kleurstelling met fotochromische lenzen die overgaan van een heldere tint (voor een perfect oogcontact met mensen) tot een donkere tint (perfect om buiten te dragen voor 24/7 functionaliteit. Deze zonnebril is verkrijgbaar in zwart met bruine lenzen, zwart/gestreept bruin met groene lenzen, zwart/havana met oranje lenzen, bruin havana met azuurblauwe fotochromische lenzen, bruin havana met bruine havana/kristallen veren en grijze lenzen.

DB 7041/S zonnebril, DB 7051 en DB 7050 monturen

Deze stoere en klassieke zonnebrillen en monturen uit acetaat zijn geïnspireerd door een retro-ontwerp dat opnieuw geïnterpreteerd wordt met een eigentijds element: de ronde of lichte vierkante vorm met een stijlvolle sleutelneusbrug en dik acetaat onderstrepen het geometrische ontwerp van de veren en zijn gepersonaliseerd met de metalen Talisman als een subtiel esthetisch en functioneel detail op het scharnier. 

De zonnebril is geschikt voor gegradueerde lenzen en is automatisch voorzien van een kleurstelling met fotochromische lenzen die overgaan van een heldere tint (voor perfect oogcontact met mensen) tot een donkere tint (perfect om buiten te dragen voor 24/7 functionaliteit). Het kleurenpalet van de zonnebril omvat zwart met bruine lenzen, zwart met zwart/kristallen veren en azuurblauwe fotochromische lenzen, bruin hoorn met groene lenzen, bruin Havana met melkgrijze pootjes en bruine lenzen (zonnebril DB 7041/S). 

Het ronde montuur is verkrijgbaar in zwart, bruin hoorn, grijs hoorn (montuur DB 7051). De zacht vierkante optische frames zijn verkrijgbaar in zwart, bruin hoorn, bruin Havana, grijze hoorn, rood Havana (montuur DB 7050). 

 

DB 7048/S zonnebril

Deze lichte metalen Caravan-vormige zonnebril met dubbele brug is ontworpen om perfect onder de motorhelm te passen dankzij het slanke ontwerp en de flexibele veren. Het Talisman-detail is discreet op de veren aangebracht terwijl het vintage-geïnspireerde patroon (vclines) in de veren zijn gebeiteld. Het kleurenpalet bevat een kleurstelling met fotochromische lenzen die overgaan van een heldere tint (voor perfect oogcontact met mensen) tot een donkere tint (perfect om buiten te dragen voor 24/7 functionaliteit). 

Deze zonnebril is verkrijgbaar in een donkere ruthenium voorkant met bruine Havana tips en grijze lenzen, goud met beige tips en azuurblauwe fotochromische lenzen, goud met zwarte tips en bruine lenzen, of goud met havana tips en groene degrade lenzen. 

 

DB 7049/S zonnebril

Deze kleine zonnebril, uiting van een elegante smaak met sportieve twist, is extreem licht dankzij het dunne metalen frame. Het ontwerp oogt mannelijk en heeft een dubbele brug en flexibele veren die zijn gepersonaliseerd door het kenmerkende Talisman-detail. 

Deze zonnebril is verkrijgbaar in een donkere ruthenium voorkant met bruine Havana tips en grijze lenzen, donker ruthenium met Havana tips en oranje lenzen, goud met Havana tips en groene degrade lenzen, ruthenium met zwarte tips en bruine lenzen, en goud met beige hoorn tips en azuurblauwe fotochromische lenzen die overgaan van een heldere tint (voor perfect oogcontact met mensen) tot een donkere tint (perfect om buiten te dragen voor 24/7 functionaliteit). 

 

TIJDLOZE ICONEN

Deze zonnebrillen en monturen zijn tijdloos en subtiel qua ontwerp en zijn gewijd aan consumenten die gepassioneerd zijn door vintage accessoires met een Britse mood, in een speelse mix tussen een retro gevoel en een eigentijdse twist. Deze zonnebrillen en monturen onderscheiden zich door de uitzonderlijke kwaliteit terwijl ze moeiteloos cool blijven, ook tijdens de alledaagse aangelegenheden.

DB 1039/S/FD zonnebril

Deze zonnebril, tijdloos qua inspiratie maar eigentijds qua uitvoering, heeft een klassieke Aviator vorm met sleutelneusbrug dat opnieuw geïnterpreteerd wordt met een functionele en opvouwbare constructie om als het perfecte accessoire te fungeren voor frequente reizigers. Opvallende details voegen een verfijnde toets aan de zonnebril: de Talisman is een metalen detail dat zichtbaar is op de neusbrug en op het scharnier. Het vintage-geïnspireerde gebeitelde patroon (vclines) in de veren en het DB monogram gelaserd op de lens van de zonnebril.

Het kleurenpalet omvat verfijnde kleurcombinaties: zwart met zwarte ruthenium veren, bruine havana tips en grijze gepolariseerde lenzen voor een perfecte zichtkwaliteit; zwart met zwarte ruthenium veren, bruine havana tips en bruine lenzen; zwart front met gouden veren, grijze hoorn tips en degrade grijze lenzen; bruin met gouden pootjes, zwarte tips en blauwe degrade lenzen; bruin havana met donkere ruthenium veren, zwarte tips en groene lenzen. 

 

 

DB 1042/S zonnebril

Deze kleine, verfijnde zonnebril heeft een tijdloos ovaal design dat wordt benadrukt door het subtiele samenspel van metaal en acetaat op de omranding van de lenzen. Enkele typische elementen zorgen voor een onderscheidende persoonlijkheid: het Talisman-detail op de metalen pootjes, het DB monogram gelaserd op de lenz en het vintage gebeitelde patroon in de veren (vclines). Deze stijl is geschikt voor gegradueerde lenzen, heeft ook een kleurstelling met fotochromische lenzen die overgaan van een heldere tint (voor perfect oogcontact met mensen) tot een donkere tint (perfect om buiten te dragen voor 24/7 functionaliteit).

 

Deze zonnebril is verkrijgbaar in matzwart met zwarte veren en grijsgouden spiegellenzen; goud met beige hoorn veren en azuurblauwe fotochromische lenzen; goud met bruine havana/kristallen veren en groene spiegellenzen; ruthenium voorzijde met zwarte/kristallen pootjes en bruine lenzen. 

 

Vols ons op @dbeyewear en www.davidbeckhameyewear.com.


David Beckham

One of the world’s most recognised personalities, David Beckham, OBE is one of England’s most successful footballers. Beckham’s football career boasts 20 years with some of the most successful clubs in the world: Manchester United, Real Madrid, A.C. Milan, LA Galaxy, Paris Saint- Germain and the England National team which he captained for six years. 

Amongst his achievements in football, Beckham is the first English player to have won league titles in four countries: England, Spain, the United States and France. 

After retiring from playing, Beckham has established himself as a successful entrepreneur, working strategically and creatively with many of the world’s leading brands including adidas, AIA Vitality, Diageo, Coty, Tudor & Marina Bay Sands and Safilo. 

Beckham holds the position of Ambassadorial President of British Fashion Council (BFC). In his role David supports emerging British fashion talent on a global scale and works with the BFC to drive funding into the creative industries. 

In 2018 Beckham fulfilled a lifelong ambition to be an owner of a football club and his group was awarded the Major League Soccer Franchise for the city of Miami. Inter Miami CF was announced in September and the team began playing in 2020. 

David Beckham has played a crucial role, as Goodwill Ambassador, in helping UNICEF, the United Nations Children’s Fund, promote and protect the rights of the world’s most vulnerable children. David launched the ground-breaking initiative 7: The David Beckham UNICEF Fund to protect millions of children around the world from danger. Over the 15 years David has worked with UNICEF, he has used his voice and influence to raise awareness and affect change. 

David’s humanitarian work remains a focus for him and in 2019 David Beckham lent his voice to Malaria No More. The campaign won the ‘Outstanding use of AI for social good’s award at Cog X. 


Safilo Group 

Safilo Group is a worldwide leader in the design, manufacturing and distribution of sunglasses, optical frames, sports eyewear and related products. Thanks to strong craftsmanship expertise dating back to 1878, Safilo translates its design projects into high-quality products created according to the Italian tradition. With an extensive wholly owned network of subsidiaries in 40 countries – in North and Latin America, Europe, Middle East and Africa, and Asia Pacific and China – and more than 50 distribution partners in key markets, Safilo is committed to quality distribution of its products in nearly 100,000 selected points of sale all over the world. Safilo’s portfolio encompasses: own core brands Carrera, Polaroid, Smith, Safilo, Privé Revaux, Blenders Eyewear, and licensed brands: Fendi, Banana Republic, BOSS, David Beckham, Elie Saab, Fossil, Givenchy, havaianas, HUGO, Isabel Marant, Jimmy Choo, Juicy Couture, kate spade new york, Levi’s, Liz Claiborne, Love Moschino, Marc Jacobs, Missoni, M Missoni, Moschino, Pierre Cardin, rag&bone, Rebecca Minkoff, Saks Fifth Avenue, Swatch, and Tommy Hilfiger.