OVER ONS

Johnson & Johnson Vision Care Companies is onderdeel van Johnson & Johnson Medical en zet zich wereldwijd  in om het gezichtsvermogen te transformeren. Wij streven naar de bewustwording van het belang van zicht en oogzorg en het leveren van de beste keuzes ter wereld in zichtcorrectie.

Geschiedenis

Sinds de jaren tachtig is Johnson & Johnson Vision Care een voorloper in de ontwikkeling van contactlenzen. Johnson & Johnson Vision Care bracht de eerste wegwerpcontactlens op de markt, wat in de afgelopen 25 jaar een revolutie teweegbracht voor zichtcorrectie en voor het leven van de contactlensdrager.

Johnson & Johnson Vision Care blijft bezig met het ontwikkelen van baanbrekende technologieën om een scherp zicht en gezonde ogen samen te brengen met een nog groter draagcomfort en nog meer gebruiksgemak.


WAAROM ACUVUE®

CONTACTLENZEN WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Als het om een scherp zicht, draagcomfort en gezonde ogen gaat is ACUVUE® is een naam waarop u kunt vertrouwen.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw ogen zijn. Wij beschouwen het als onze missie om producten te ontwikkelen van de allerhoogste kwaliteit en daarmee 's werelds toonaangevende contactlensmerk te zijn.

Wij zitten nooit stil en blijven onze technologieën en producten vernieuwen en verbeteren. Daarom heeft ACUVUE® altijd wel een oplossing voor wat voor zichtprobleem u ook heeft. In de vorm van een contactlens die uw ogen fris en gezond houdt en comfortabel is om te dragen.0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd