Fabrilens werd opgericht in 1968. Het vooropgestelde doel was de aanmaak en de verdeling van contactlenzen.

Harde lenzen dragen sprak aan en na een korte inloopperiode kon Fabrilens vlot beantwoorden aan elke specifieke vraag, precies op maat voor de lensdragers. Naarmate de vraag toenam werd bijzonder technisch materiaal aangekocht voor de productie. Doorgroeien was niet meer te stuiten.

Doorbrekend was het verbeterende zuurstof doorlatende materiaal.

Fabrilens Evolutions is blijven geloven in de nood aan zowel vormvaste zuurstofdoorlaatbare als in  zachte contactlenzen. De mogelijkheden die vandaag kunnen worden aangeboden voor het verbeteren van de visus bij een onregelmatige cornea zoals na een operatief ingrijpen (KeraSoft IC), het steeds breder leverbereik van maandlenzen, zowel sferisch als torisch (Lens 55), het leverbereik van vormvaste contactlenzen (FabriFlex, Microlens), de duurzame contactlenzen (HydroWave – DuraWave) en de hybride contactlenzen (Synereyes) zijn bijzonder toereikend.

Om onze klanten nog beter en vollediger te dienen gingen we een samenwerking aan met Microlens voor de vormstabiele, Hybride en zachte receptlenzen.

De steeds groeiende nood om betere opmetingen en aanpassingen te doen lag aan de basis van onze samenwerking met ProVision Instruments en EagletEye.

Je ziet het ook na meer dan 50 jaar zit Fabrilens niet stil. De contactlenswereld evolueert snel en Fabrilens volgt dit op de voet.

Daarom biedt Fabrilens bovenop zijn ervaring, die wij u graag aanbieden als ondersteuning, regelmatig wokshops aan.

Heeft u vragen, nood aan ondersteuning, … neem dan zeker contact op met ons.


Bezoek onze website: www.fabrilens.shop0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd