Nikon Eyewear: voor de meest veeleisende brildrager

Nikon is koploper in alles wat een grote optische precisie vereist. Van telescopen en microscopen tot systemen voor onderzoek in ziekenhuizen en de ruimte. Nikon staat voor nog dunnere brillenglazen, vervaardigd volgens de meest vernieuwende technologieën en voorzien van de befaamde Nikon-coating. Exclusief verdeler: De Ceunynck.

DC Eyewear: voor zo veel meer dan een beter zicht

Verbaas uw klanten met de brillenglazen van De Ceunynck: kraswerend, ontspiegeld, vuilafstotend en antistatisch. Degelijk, duurzaam en perfect afgestemd op de brildrager en zijn leef- en werksituatie. Vakkundig geslepen in eigen atelier. Uw klanten zien het verschil.

Monturen: beter zien in stijl

De Ceunynck verrast u met een ruime keuze aan correctiemonturen en zonnebrillen waarmee uw klanten graag gezien worden. Trendy. Flashy. Vernieuwend van design. Of gewoon heerlijk discreet en gedistingeerd. Maar altijd van een superieure kwaliteit.

Software & instrumenten: baanbrekende oplossingen

De Ceunynck heeft alles in huis voor de opticien van vandaag: van dé oplossing voor metingen op de iPad over de befaamde Nidek-slijpautomaten tot het nieuwste all-in-one diagnostisch instrument voor hypernauwkeurige automatische metingen. Plus: efficiënte software voor winkelbeheer, klantenmanagement en marketing.

Easy Vision: als een bril niet meer volstaat

Uw klanten voor wie een bril niet meer volstaat, helpt u met Easy Vison van Lesa. Handloepen, standloepen en elektronische hulpmiddelen om de ontbrekende gezichtssterkte haarscherp aan te vullen: u vindt het allemaal bij DC.


Map view


0

 Review

Nog geen reviews toegevoegd