Adverteren als opticien

Wil je jouw visibiliteit op Belgoptic vergroten met extra functionaliteiten? Dan krijg je van ons de mogelijkheid om je profiel te upgraden. Hierdoor ben je beter vindbaar op het internet. Bovendien kan je jouw profiel waardevoller maken voor een zoekopdracht door het te linken aan merken.

Bedrijfspagina’s bewerken

Belgoptic geeft aan opticiens de mogelijkheid om een bedrijfspagina volledig te personaliseren. Zo kan jij je pagina vormgeven naar jouw smaak en wensen. Denk maar aan het toevoegen van foto’s van je zaak en teksten over je aanbod. Ons systeem is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor je probleemloos te allen tijde wijzigingen kan doorvoeren.

Lokaal vindbaar zijn

Mensen gaan steeds op zoek naar een opticien dichtbij hun woonplaats. Onze bezoekers kunnen makkelijk hun gemeente ingeven, waarna ze een overzicht krijgen van alle opticiens in hun nabije omgeving. Potentiële klanten die in jouw buurt wonen, krijgen dus automatisch je zaak te zien in hun zoekresultaten. Zo ben je lokaal vindbaar.

Koppel merken aan je zaak

Werk je samen met gewaardeerde merken? Dan kan je ze koppelen aan je bedrijfspagina. Zo zien potentiële klanten meteen welke merken deel uitmaken van je aanbod. Dat speelt ongetwijfeld in het voordeel van jouw zaak, want mensen zijn vaak merkgericht in hun zoektocht naar een nieuwe bril.

Promoot je specialiteiten

Beschik je over specialiteiten die jouw zaak onderscheiden van andere opticiens? Twijfel er dan niet aan om je troeven uit te spelen. Je kan immers op je bedrijfspagina eenvoudig al jouw specialiteiten in de kijker zetten. Bezoekers weten zo onmiddellijk waarvoor ze bij jou terecht kunnen.

Verhoog je positie in zoekopdrachten

Potentiële klanten kunnen op Belgoptic jouw zaak makkelijk vinden. Daarbovenop kan jij de zichtbaarheid van je zaak nog meer vergroten. Betalende profielen krijgen namelijk voorrang in de volgorde van de zoekresultaten op ons platform. Ook behaal je zo in Google een hogere ranking.

Word de nummer 1 in je regio

Wanneer mensen uit jouw regio op zoek zijn naar een opticien, kan jouw zaak als eerste verschijnen in de zoekresultaten. Helemaal bovenaan, dus. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een premium-account aanmaken. Zo verzeker jij je van een prominente aanwezigheid aan consumenten in je onmiddellijke omgeving.

Onze formules

Basic

Bedrijfspagina’s bewerken

Lokaal vindbaar zijn

Visibiliteit

Bedrijfspagina’s bewerken

Lokaal vindbaar zijn

Merken koppelen

Specialiteiten tonen

Hoger ranken in zoekopdrachten

Premium

Bedrijfspagina’s bewerken

Lokaal vindbaar zijn

Merken koppelen

Specialiteiten tonen

Hoger ranken in zoekopdrachten

Toppositie binnen jouw regio

Beperkte oplage

Upgraden is supermakkelijk!

Eens je een gratis account hebt aangemaakt, kan je in je adminpaneel eenvoudig kiezen voor één van onze upgrade-formules.

Display Banners

Wil je naast het beheren van je eigen pagina’s, ook adverteren op onze website? Aan de hand van display-banners kan je jouw merk of firma promoten. Bezoekers krijgen deze banners te zien op alle detailpagina’s, blogs en de bibliotheek. Zo maximaliseer je de visibiliteit van je bedrijf.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons op adverteren@belgoptic.be

Mailings

Wil je een product, dienst of merk onder de aandacht brengen van mensen uit het vakgebied? Wij verzorgen graag voor jou een effectieve mailingcampagne. Onze meerwaarde? We beschikken over een uitgebreid database van opticiens, oogartsen en gerelateerde bedrijven. Zo ben je zeker dat jouw bedrijf de juiste mensen bereikt.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons op adverteren@belgoptic.be