Adverteren als oogarts

Bepaal zelf jouw plek in de zoekresultaten van Belgoptic. Sta je er nog niet tussen? Maak dan eenvoudig een profiel aan en voorzie zoveel mogelijk informatie. Hoe meer specificaties, hoe makkelijker patiënten jou vinden. Verder kunnen patiënten positieve feedback geven op je profiel, waardoor een natuurlijke rangschikking volgt.

Bedrijfspagina’s bewerken

Belgoptic geeft aan oogartsen de mogelijkheid om een bedrijfspagina volledig te personaliseren. Zo kan jij je pagina vormgeven naar jouw smaak en wensen. Denk maar aan het toevoegen van foto’s van je praktijk en teksten over je expertise. Ons systeem is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor je probleemloos te allen tijde wijzigingen kan doorvoeren.

Lokaal vindbaar zijn

Mensen gaan steeds op zoek naar een oogarts dichtbij hun woonplaats. Onze bezoekers kunnen makkelijk hun gemeente ingeven, waarna ze een overzicht krijgen van alle oogartspraktijken of -klinieken in hun nabije omgeving. Potentiële patiënten die in jouw buurt wonen, krijgen dus automatisch je zaak te zien in hun zoekresultaten. Zo ben je lokaal vindbaar.

Promoot je specialiteiten

Beschik je over specialiteiten die jouw praktijk onderscheiden van andere oogartsen? Twijfel er dan niet aan om je troeven uit te spelen. Je kan immers op je bedrijfspagina eenvoudig al jouw specialiteiten in de kijker zetten. Bezoekers weten zo onmiddellijk waarvoor ze bij jou terecht kunnen. Niet onbelangrijk: hoe meer specificaties, hoe makkelijker patiënten jou vinden.

Verhoog je positie in zoekopdrachten

Potentiële patiënten kunnen op Belgoptic jouw praktijk makkelijk vinden. Daarbovenop kan jij de zichtbaarheid van je praktijk nog meer vergroten. Betalende profielen krijgen namelijk voorrang in de volgorde van de zoekresultaten op ons platform. Ook behaal je zo in Google een hogere ranking.

Word de nummer 1 in je regio

Wanneer mensen uit jouw regio op zoek zijn naar een oogarts, kan jouw praktijk als eerste verschijnen in de zoekresultaten. Helemaal bovenaan, dus. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een premium-account aanmaken. Zo verzeker jij je van een prominente aanwezigheid aan patiënten in je onmiddellijke omgeving.

Onze formules

Basic

Bedrijfspagina’s bewerken

Lokaal vindbaar zijn

Visibiliteit

Bedrijfspagina’s bewerken

Lokaal vindbaar zijn

Specialiteiten tonen

Hoger ranken in zoekopdrachten

Premium

Bedrijfspagina’s bewerken

Lokaal vindbaar zijn

Specialiteiten tonen

Hoger ranken in zoekopdrachten

Toppositie binnen jouw regio

Beperkte oplage

Upgraden is supermakkelijk!

Eens je een gratis account hebt aangemaakt, kan je in je adminpaneel eenvoudig kiezen voor één van onze upgrade-formules.

Display Banners

Wil je naast het beheren van je eigen pagina’s, ook adverteren op onze website? Aan de hand van display-banners kan je jouw merk of firma promoten. Bezoekers krijgen deze banners te zien op alle detailpagina’s, blogs en de bibliotheek. Zo maximaliseer je de visibiliteit van je bedrijf.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons op adverteren@belgoptic.be

Mailings

Wil je een product, dienst of merk onder de aandacht brengen van mensen uit het vakgebied? Wij verzorgen graag voor jou een effectieve mailingcampagne. Onze meerwaarde? We beschikken over een uitgebreid database van opticiens, oogartsen en gerelateerde bedrijven. Zo ben je zeker dat jouw bedrijf de juiste mensen bereikt.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met ons op adverteren@belgoptic.be