DREAMLITE (Nachtlenzen by CooperVision SEC)

’s Nachts in, overdag uit. DreamLite nachtlenzen corrigeren je ogen terwijl je slaapt zonder dat je hier iets van merkt. Als je opstaat doe je ze uit en heb je de hele dag perfect zicht. Bewegingsvrijheid en comfort, all day long!


 
 

Search by place



    Voor wie?

    DreamLite nachtlenzen zijn alleen geschikt voor mensen met myopie, ofwel bijziendheid. Je hebt dan een min-sterkte. DreamLite heeft een bereik van -0,75D tot -5,00D. Daarnaast kan een cilinder tot maar liefst -2,50 gecorrigeerd worden. Maak je gebruik van een leesadditie? Dan is DreamLite Zoom de oplossing met een additie tot +1,50D. De hele dag scherp zien op alle afstanden.
    Tip: Vraag altijd om de originele DreamLite nachtlenzen, herkenbaar aan het DreamLite logo!

    Gebruik

    DreamLite nachtlenzen zijn gemaakt van een hoog zuurstof doorlatend materiaal. De lenzen gaan maar liefst een jaar lang mee. Wij adviseren om de lenzen elk jaar te laten vervangen.

    Hoe werkt het?

    Als je bijziend bent is je oog als het ware iets te lang. De speciale vorm van de lens maakt je hoornvlies ’s nachts iets platter. Dit corrigeert je oogfout. Dit wordt ook wel Orthokeratologie of Ortho-k genoemd. Zie het als een beugel voor je ogen. Overdag krijgen je ogen volledige rust zonder bril of lenzen. Perfect voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen en overdag geen bril of lenzen willen dragen. Het proces is 100% omkeerbaar: wanneer je om welke reden dan ook wilt stoppen met DreamLite keren je ogen binnen een paar dagen terug naar hun oorspronkelijke vorm. Een mooi alternatief voor een laserbehandeling, wat veel ingrijpender en definitief is.

    Veiligheid
    Het dragen van contactlenzen brengt een mogelijk risico van een infectie met zich mee. Volg daarom altijd het advies van de specialist op en ga op de juiste manier met lenzen om. Reinig bijvoorbeeld lenzen nooit met water en doe de lenzen niet in bij geïrriteerde ogen. Zie voor alle informatie over hoe lenzen goed te reinigen, bewaren en te gebruiken de handleiding. Deze is te verkrijgen bij de specialist. De specialist werkt volgens een protocol en zorgt dat je goed geïnformeerd wordt en je ogen regelmatig gecontroleerd worden. Om te bevestigen dat beide partijen de veiligheidsvoorschriften zullen opvolgen, zal de specialist je vragen om een lens-overeenkomst te tekenen.

     

     
     


    0

     Review

    Aucun commentaire n'a encore été ajouté