Optix

Belgische Optieksoftware, intuïtief, functioneel en betaalbaar

door een klein en flexibel team

met meer dan 18 jaar IT-expertise in Optiek.


Dé nieuwe Optiek software Optix is een vernieuwend programma speciaal ontwikkeld voor de Belgische Optiek, en is dus geen geïmporteerd product.

Vanuit Nick of Time, onder de naam Beniro, hebben we hard gewerkt om een mooi ogend, intuïtief en functioneel programma in elkaar te steken, dat daarenboven tevens betaalbaar blijft. 

Beniro bestaat uit een jonge, groeiende groep enthousiastelingen die ofwel een Optiek- ofwel een IT achtergrond hebben. Wij zijn geen grote mastodont, maar een kleine flexibele en jonge sprinter met als uitvalsbasis Beveren-Waas.

Zusterfirma Nick of Time is al bijna 18 jaar actief op het gebied van IT ondersteuning van optiekzaken in gans België, wat ons in staat stelt om geïntegreerde systemen aan te bieden. Zowel voor software als voor hardware hebben wij de perfecte oplossing in huis. 

We zijn 2019 begonnen met meer dan 80 optiekzaken met zowel 1 als meerdere winkels. Zo wordt Optix elke dag opnieuw aan intensieve praktijktests onderworpen en helpen onze leden ons om van Optix dé referentie op de markt te maken.

Optix Optieksoftware wordt aan alle glasbestelprogramma's gekoppeld, evenals alle meetapparaten. Elke maand is er wel iets nieuws, iets extra.    

 

Shape Your Future


 
0

 Review

Aucun commentaire n'a encore été ajouté