Optiek Raf - Gooik

 

Optiek Raf brengt een frisse bries naar Gooik, aangevoerd door Rafaël, een gepassioneerde opticien, optometrist en contactlensspecialist met meer dan een decennium aan ervaring. Zijn persoonlijke kenmerken omvatten een zachtaardige benadering, vriendelijkheid, creativiteit en een luisterend oor, gekoppeld aan een onverzadigbare honger naar kennis en het voortdurend streven naar optimale oplossingen.

Wat het concept van Optiek Raf echt uniek maakt, is zijn wereldwijd ongeëvenaarde assortiment aan duurzame en ecologische brillen en zonnebrillen. Rafaël heeft met opzet gekozen voor samenwerking met bedrijven die dezelfde levensvisie delen en streven naar ecologische en duurzame productie-, verwerkings- en verpakkingsmethoden, in tegenstelling tot de verrassend vervuilende praktijken die gangbaar zijn in de optiekbranche.

Kom gerust eens binnenwandelen en ontdek ons aanbod. Bovendien nodigen we je uit om je huidige bril kosteloos te laten onderhouden, ongeacht waar je hem hebt gekocht. Bij Optiek Raf draait alles om helder zicht, een groenere wereld en een warm welkom voor iedereen.

Enkele highlights:

Grootste collectie duurzame en ecologische brillen en zonnebrillen

Samenwerking met bedrijven die streven naar ecologische en duurzame productiemethoden

Gratis onderhoud van je huidige bril, ongeacht waar je hem hebt gekocht


Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
13u00 / 19u00
Mercredi
08u00-12u00 / 15u00-19u00
Jeudi
08u00-12u00 / 15u00-19u00
Vendredi
08u00 / 22u00
Samedi
08u00 / 17u00
Dimanche
Fermé


Map view


0

 Review

Aucun commentaire n'a encore été ajouté