OPTIEK ZICHTBAR MOORSLEDE

Het maken van de keuze tussen een bril of een hoortoestel vereist een zeer persoonlijke benadering. Wij hechten er waarde aan om voldoende tijd te nemen om naar u te luisteren en u op de best mogelijke manier te begeleiden bij uw beslissing, zodat u tevreden en met het grootste vertrouwen onze winkel verlaat.

Neem plaats aan onze 'zicht-bar' en geniet van een overheerlijke kop koffie of een verfrissend drankje terwijl u verschillende monturen en trendy zonnebrillen past. Wij streven ernaar om uw ervaring bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u met een glimlach en de perfecte keuze naar huis gaat.ZICHTBAR MOORSLEDE OPTIEK

In een aangename ambiance begeleidt Hans, als opticien-optometrist, u naar de ideale keuze van een montuur en optische glascorrectie. Zijn expertise zorgt ervoor dat u met vertrouwen en tevredenheid de perfecte bril vindt die bij uw stijl en behoeften past.

Daarnaast is Hans een ervaren contactlensspecialist, die zich toewijdt aan elke (her)aanpassing van diverse soorten contactlenzen. U kunt bij hem rekenen op professionele begeleiding en nauwkeurige aanpassingen, zodat u comfortabel en met helder zicht van uw contactlenzen kunt genieten.


ZICHTBAR MOORSLEDE HOORCENTRUM

Bij zichtbar hebben we in samenwerking met Lapperre Hoorcentra een speciaal servicepunt opgericht om iedereen met vragen en klachten over het gehoor van dienst te zijn.

Audiologe Yo Platteau staat klaar om u te assisteren op dinsdag, donderdag en zaterdag. Samen met u evalueert zij niet alleen uw gehoorverlies, maar bespreekt ze ook uw levensstijl en uw verwachtingen ten aanzien van een hoorapparaat. Op basis van deze informatie streeft zij ernaar de optimale oplossing voor uw gehoorprobleem te bepalen, zodat u weer volop van het geluid van het leven kunt genieten.Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
09u00-12u00 / 13u30-18u30
Mercredi
09u00-12u00 / 13u30-18u30
Jeudi
09u00-12u00 / 13u30-18u30
Vendredi
09u00-12u00 / 13u30-18u30
Samedi
09u00-12u00 / 13u30-17u00
Dimanche
Fermé


Map view


0

 Review

Aucun commentaire n'a encore été ajouté