Optiek Neujens Vorselaar

Optiek Neujens, Goed zien en écht gezien worden!

Als zaakvoerder van Optiek Neujens, koester ik een diepe trots voor ons familiebedrijf. Mijn eigen fascinatie voor optiek is al ontstaan in mijn vroege jeugd, en nu streven we ernaar om jou te helpen de wereld helder te zien.

Onze Focus: Jij

Bij Optiek Neujens draait alles om jouw tevredenheid. Ons doel is om je telkens met een glimlach naar huis te laten gaan.

  • Met onze uitgebreide collectie monturen vind je gegarandeerd jouw perfecte match, of je nu houdt van ingetogen of expressieve designs.
  • Onze Zorg gaat Verder
  • We bieden niet alleen de beste producten, maar ook de beste service. Gedurende twee jaar ontvang je jaarlijks een herinnering om je bril gratis te laten reinigen en afstellen, zodat deze in topconditie blijft en we samen bijdragen aan duurzaamheid.
  • Ons team blijft voortdurend bijscholen om je de beste begeleiding te bieden. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de optiek, zoals methoden om bijziendheid af te remmen, zodat jij altijd een heldere blik op de wereld hebt.
  • In ons atelier kunnen we aan al je behoeften voldoen, van speciale lensaanpassingen tot het inslijpen van glazen, zodat je zicht altijd optimaal is.

 

Maak Kennis met Ons Toegewijde Team

  1. Carolien Neujens: Als zaakvoerder en opticien-optometrist staat Carolien altijd paraat om je te helpen met de beste kijkoplossingen.
  2. Catho: Met haar oog voor detail en warme onthaal zorgt Catho ervoor dat je je direct thuisvoelt in onze winkel.
  3. Inge: In onze winkel in Vorselaar verwelkomt Inge je met haar warme glimlach en helpt ze je graag bij het vinden van het perfecte montuur.

 

Bij Optiek Neujens geloven we dat goed zien en goed horen de basis vormen voor een vol en gelukkig leven. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe we je kunnen helpen om de wereld helder te ervaren.

Optimaal Zien zonder Zorgen

Bij Optiek Neujens willen we dat je je kunt focussen op de mooie momenten in het leven, zonder je zorgen te maken over je zicht. We staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen, van de eerste meting tot de finale aanpassing.

Moeiteloos Luisteren

Ook je oren verdienen de beste zorg. Onze huisaudioloog staat klaar om je te helpen met een gratis hoortest en op maat gemaakte oplossingen, zodat je optimaal kunt genieten van geluiden om je heen.Heures d'ouverture:


Jour Heures d'ouverture:
Lundi
Fermé
Mardi
09u30-12u30 / 13u00-18u00
Mercredi
09u30-12u30 / 13u00-18u00
Jeudi
09u30-12u30 / 13u00-18u00
Vendredi
09u30-12u30 / 13u00-18u00
Samedi
09u30 / 16u00
Dimanche
Fermé

Additional information:

Maak gerust een afspraak: https://optiek-neujens.be/afspraak/

Map view


0

 Review

Aucun commentaire n'a encore été ajouté